Thursday , 19 September 2024
minuaeg.com horoskoop

Kolmapäev, 31. juuli 2024 – 3 sodiaagimärki, kes pääsevad minevikust lahti

1. Vähk (21. juuni – 22. juuli)

Vähid tunnevad täna suurt emotsionaalset kergendust, kui neil õnnestub minevikust lahti lasta. Tähed soosivad emotsionaalset tervenemist ja andestamist, aidates Vähkidel vabaneda vanadest haavadest ja emotsionaalsest koormast. See vabastab nende südame ja vaimu, võimaldades neil tulevikku helgema pilguga vaadata ja uusi algusi otsida.
Loe ka: Augustikuu Horoskoop 2024

2. Skorpion (23. oktoober – 21. november)

Skorpionid saavad täna võimaluse vabastada end mineviku ahelatest ja transformeerida oma elu. Tähed toetavad sügavat sisekaemust ja enesereflektsiooni, mis aitavad neil mõista ja lahendada vanu mustreid ning emotsionaalseid blokaade. See võimaldab Skorpionidel alustada uut etappi, vaba mineviku koormast ja avatud uutele võimalustele.
Loe ka: Augustikuu Horoskoop 2024

3. Kalad (19. veebruar – 20. märts)

Kalad tunnevad täna suurt vabanemist ja kergendust, kui nad suudavad minevikust lahti lasta. Tähed soosivad nende vaimset ja emotsionaalset puhastumist, aidates neil leida sisemist rahu ja tasakaalu. Mineviku lahti laskmine võimaldab Kaladel keskenduda oma unistustele ja tulevikule, olles valmis vastu võtma uusi kogemusi ja võimalusi.

Loe ka: Augustikuu Horoskoop 2024

Vaata ka:

Blue Breaking News YouTube Channel Art

Eesti toetab Hiina elektriautodele tasakaalustava tollimaksu kehtestamist

Täna kinnitas valitsus Eesti seisukohad Hiinas toodetud elektriautode tollimaksu osas. Eesti pooldab tasakaalustava tollimaksu kehtestamist

taroskoop minuaeg.com

Taroskoop – Reede 20 september 2024

Jäär (21. märts – 19. aprill) Kaart: RikkausTõlgendus: Täna võib sul tekkida tunne, et oled