Monday , 16 September 2024
horoskoop tahemargid 1

Tervise ja Heaolu Horoskoop – Teisipäev 16 juuli 2024

Jäär (21. märts – 19. aprill) Täna on suurepärane päev füüsilise aktiivsuse jaoks. Keskendu treeningule ja liigu värskes õhus. See parandab nii su füüsilist kui ka vaimset heaolu.

Sõnn (20. aprill – 20. mai) Pööra tähelepanu oma toitumisele ja tervislikele harjumustele. Lõõgastumiseks proovi joogat või meditatsiooni, mis aitavad leida sisemist rahu ja tasakaalu.

Kaksikud (21. mai – 20. juuni) Oluline on hoolitseda oma vaimse tervise eest. Räägi oma tunnetest lähedasega ja leia aega sotsiaalseks suhtlemiseks, mis aitab hoida positiivset meeleolu.

Vähk (21. juuni – 22. juuli) Leia tasakaal töö ja isikliku elu vahel. Hoolitse oma emotsionaalse heaolu eest, võttes aega lõõgastumiseks ja rahulikuks ajaveetmiseks.

Lõvi (23. juuli – 22. august) Vali aktiivsed puhkevormid, mis toovad rõõmu ja energiat. Sõpradega sportimine või väljas viibimine võib olla eriti nauditav ja tervistav.

Neitsi (23. august – 22. september) Pööra tähelepanu tervise väikestele detailidele, nagu une kvaliteet ja toitumine. Täna on hea päev oma terviserutiinide ja enesehooldusprotseduuride ülevaatamiseks.

Kaalud (23. september – 22. oktoober) Tasakaalusta oma vaimset ja füüsilist tervist. Jooga, meditatsioon või rahulik jalutuskäik looduses võib aidata leida sisemist rahu.

Skorpion (23. oktoober – 21. november) Keskendu sügavamale eneserefleksioonile ja sisemistele muutustele. Meditatsioon ja vaimne töö võivad aidata leida vastuseid ja selgust.

Ambur (22. november – 21. detsember) Seadke endale uued tervislikud eesmärgid. Oluline on järjepidevus toitumise parandamisel või uue treeningkava alustamisel. Leia aega lõõgastumiseks ja meelelahutuseks.

Kaljukits (22. detsember – 19. jaanuar) Täna on tähtis leida tasakaal töö ja puhkuse vahel. Liigne töökoormus võib põhjustada stressi, seega võta aega puhkamiseks ja taastumiseks.

Veevalaja (20. jaanuar – 18. veebruar) Keskendu oma vaimsele ja füüsilisele tervisele. Tervislikud eluviisid ja uued hobid võivad tuua värskendust ja rõõmu. Ära unusta lõõgastuda ja nautida vaba aega.

Kalad (19. veebruar – 20. märts) Tegele oma vaimse tervisega. Meditatsioon ja loovad tegevused võivad aidata leevendada pingeid. Veeda aega looduses ja naudi vaikust.

Vaata ka:

pound euro exchange rate brexit news dollar gbp latest 899653

Üks tähemärk saab septembrikuus suure summa raha.

Planeetidel on meile ilusaid üllatusi varuks selle aasta septembrikuuks. Mõned tähemärgid leiavad sellel kuul armastuse,

aFEP 4102

Hussar ja Mihkelson rääkisid Serbia välisministriga Ukraina toetamise tähtsusest

Riigikogu esimees Lauri Hussar ja väliskomisjoni esimees Marko Mihkelson arutasid täna Serbia välisministri Marko Ðjurićiga