Monday , 16 September 2024
horoscope 2

3 tähemärki, kellel tuleb Pühapäeval 14.07.24 hea päev ja 3 tähemärki, kellel mitte nii hea

Hea päev:

  1. Sõnn (Taurus) – Sõnnid võivad tunda end turvaliselt ja stabiilselt. Neil võib olla hea võimalus nautida kodust mugavust ja lähedaste seltskonda.
  2. Neitsi (Virgo) – Neitsid võivad olla väga produktiivsed ja fokusseeritud. Neil võib olla võimalus tegeleda praktiliste ülesannetega ja saavutada head tulemused.
  3. Skorpion (Scorpio) – Skorpionid võivad olla väga intuitiivsed ja kirglikud. Neil võib olla võimalus sügavamate emotsionaalsete sidemete loomiseks või isiklike eesmärkide saavutamiseks.

Mitte nii hea päev:

  1. Veevalaja (Aquarius) – Veevalajad võivad tunda end päeva jooksul veidi segaduses või ebastabiilsena. Neil võib olla keerulisem leida oma tasakaalu või olla selge oma eesmärkide osas.
  2. Jäär (Aries) – Jäärad võivad olla impulsiivsemad ja võivad sattuda konfliktidesse või vastuoludesse teistega. Neil võib olla keerulisem säilitada rahu ja rahulikkust.
  3. Kaljukits (Capricorn) – Kaljukitsed võivad tunda end päeva jooksul veidi piiratuna või takistatuna oma eesmärkide saavutamisel. Neil võib olla vaja rohkem vaeva ja kannatlikkust, et ületada

Vaata ka:

pound euro exchange rate brexit news dollar gbp latest 899653

Üks tähemärk saab septembrikuus suure summa raha.

Planeetidel on meile ilusaid üllatusi varuks selle aasta septembrikuuks. Mõned tähemärgid leiavad sellel kuul armastuse,

aFEP 4102

Hussar ja Mihkelson rääkisid Serbia välisministriga Ukraina toetamise tähtsusest

Riigikogu esimees Lauri Hussar ja väliskomisjoni esimees Marko Mihkelson arutasid täna Serbia välisministri Marko Ðjurićiga