Friday , 18 October 2024
Erakorralised uudised
taroskoop minuaeg.com

Taroskoop – Pühapäev 14 juuli 2024

Veevalaja (20. jaanuar – 18. veebruar) Karikate Äss: Täna võid kogeda sügavaid emotsioone ja uusi algusi suhetes. Ole avatud armastusele ja lase südamel juhtida sind õiges suunas.

Vähk (21. juuni – 22. juuli) Mõõkade Äss: Selguse ja tõe päev. Sul avaneb võimalus lahendada keerulisi olukordi ja näha asju uues valguses. Ole aus ja otsusta kindlameelselt.

Ambur (22. november – 21. detsember) Mündid Kolm: Koostöö ja meeskonnatöö on täna olulised. Pane tähele detaile ja tööta koos teistega, et saavutada ühised eesmärgid. Edu tuleb läbi pühendumise ja hoolika planeerimise.

Kaksikud (21. mai – 20. juuni) Karikate Üheksa: Täna tunned end rahulolevana ja õnnelikuna. Naudi elu väikeseid rõõme ja veeda aega nendega, keda armastad. Täna on hea päev unistuste täitumiseks.

Neitsi (23. august – 22. september) Kuu: Täna võib tekkida segadust ja ebakindlust. Kuula oma intuitsiooni ja lase alateadvusel sind juhtida. Asjad pole alati nii, nagu nad esmapilgul paistavad.

Kalad (19. veebruar – 20. märts) Kaarik: Oled täis energiat ja valmis liikuma edasi. Keskendu oma eesmärkidele ja hoia kindlalt suunda. Sinu tahtejõud ja otsustavus viivad sind eduni.

Sõnn (20. aprill – 20. mai) Mündid Kuninganna: Täna on oluline keskenduda praktilistele asjadele ja oma rahalisele olukorrale. Ole hooliv ja vastutustundlik, ning jaga oma küllust teistega.

Jäär (21. märts – 19. aprill) Kuldne Mõõk: Täna võid kogeda uusi ideid ja inspiratsiooni. Ole valmis tegutsema ja rakendama oma mõtteid praktikas. Sinu intelligentsus ja loovus aitavad sul leida nutikaid lahendusi.

Kaljukits (22. detsember – 19. jaanuar) Torn: Täna võib tulla ootamatusi ja muutusi. Ole valmis kohanema ja õppima olukordadest, mis tunduvad esialgu ebameeldivad. Muutused toovad uued võimalused.

Skorpion (23. oktoober – 21. november) Karikate Kuningas: Täna keskendu oma emotsioonidele ja suhetele. Ole lahke ja mõistev, ning jaga oma tundeid avatult. Tasakaal südame ja mõistuse vahel on oluline.

Kaalud (23. september – 22. oktoober) Õiglusekaart: Täna on oluline tasakaal ja õiglus. Kaalu hoolikalt oma otsuseid ja tegutse ausalt. Õigluse printsiibid juhivad sind õiges suunas.

Lõvi (23. juuli – 22. august) Sauade Kaks: Oled ristteel ja pead tegema olulise otsuse. Kaalu oma valikuid ja loo strateegia edasiseks. Sinu ambitsioonid ja visioon juhivad sind edasi.

Vaata ka:

Blue Breaking News YouTube Channel Art

Riigikogu lükkas tagasi teistmisavaldusega seotud eelnõu

Riigikogu tänasel täiskogu istungil lükati esimesel lugemisel tagasi eelnõu, mis on seotud Riigikohtus juba jõustunud

Kivioli uus uhishoone 2023726

Lääne päästekeskuse operatiivsündmused 16. – 17. oktoobril 2024

Järvamaa 16. oktoobril kell 14.44 said päästjad väljakutse Türi valda Kahala külla, kus kolmekordse kortermaja