petr sidorov YAjiXNvFHlY unsplash

Nädala Tiibeti Horoskoop: Esmaspäev 24.06 – Pühapäev 30.06.2024

Hiir (Male): Sel nädalal on soodsad energiad töö ja karjääri jaoks. Võid oodata positiivseid muutusi ja arenguid. Hoia fookust ja ole valmis võtma vastutust.

Härja (Ox): Härgadel on sel nädalal hea aeg keskenduda rahalistele ja praktilistele asjadele. Otsi võimalusi oma finantsseisu parandamiseks ja ole ettevaatlik rahaliste otsustega.

Tiiger (Tiger): Tiigrid võivad tunda end sel nädalal energiliselt ja motiveeritult. See on hea aeg uute projektide alustamiseks ja riskide võtmiseks. Ole avatud uutele võimalustele.

Jänes (Rabbit): Jänestel võib olla nädalal rohkem emotsionaalne ja tundlik periood. Oluline on keskenduda enesehooldusele ja hoida oma emotsionaalset tasakaalu.

Draakon (Dragon): Draakonid võivad sel nädalal tunda end inspireeritult ja loovalt. Kasuta oma kujutlusvõimet ja julgusta ennast väljendama oma ideid ja visioone.

Madu (Snake): Madudel on sel nädalal hea aeg keskenduda sisemisele kasvule ja vaimsele arengule. Meditatsioon ja enesevaatlus võivad tuua selgust ja rahu.

Hobune (Horse): Hobused võivad tunda vajadust liikumise ja seikluste järele. See on suurepärane aeg reisideks ja uute kogemuste otsimiseks. Hoia avatud meelt ja naudi hetke.

Kits (Goat): Kitsed võivad tunda end sel nädalal koduselt ja rahulikult. Pööra tähelepanu pere ja lähedastega veedetud ajale. Ole kannatlik ja mõistev.

Ahv (Monkey): Ahvidel võib olla sel nädalal kiire ja aktiivne periood. Kasuta oma nutikust ja oskusi probleemide lahendamiseks. Ole avatud suhtlemisele ja koostööle.

Kukk (Rooster): Kuked võivad tunda vajadust olla organiseeritud ja struktureeritud. Keskendu oma plaanidele ja eesmärkidele ning ole valmis tegema vajalikke samme nende saavutamiseks.

Koer (Dog): Koertel on sel nädalal hea aeg keskenduda suhetele ja sotsiaalsetele sidemetele. Ole avatud teistele ja jaga oma hoolivust ning toetust.

Siga (Pig): Sead võivad tunda vajadust lõõgastuda ja nautida elu lihtsamaid rõõme. Keskendu oma heaolule ja tervisele, võta aega puhkamiseks ja lõõgastumiseks.

Vaata ka:

Paeva sonum

Päeva Sõnum 02.07.27 – Teisipäev 02 juuli 2024

Usalda oma sisemist häält: Täna on päev, mil maailm võib tunduda täis müra ja segadust.

83098745 136590864704593 7382531267673579511 o

TÄIENDATUD: Tartus hukkus liiklusõnnetuses inimene

Täiendus 01.07.2024 kell 15:11 Räägib Tartu politseijaoskonna liiklussüütegude grupijuht Aare Sulg: Esialgse info kohaselt sõitis