Sunday , 29 September 2024
Erakorralised uudised
Tarokaart

Nädala Taroskoop: Esmaspäev 24.06 – Pühapäev 30.06.2024

Jäär (21. märts – 19. aprill): 5 Pentaklid
Sellel nädalal võid tunda muret materiaalsete asjade pärast või kogeda majanduslikku ebastabiilsust. Ära lase end sellest häirida; oluline on olla praktiline ja keskenduda lahenduste leidmisele. Võid avastada, et teised inimesed võivad sulle ootamatult abi pakkuda, nii et ära karda abi vastu võtta.

Sõnn (20. aprill – 20. mai): Päike
Sellel nädalal toob Päikese kaart sulle rõõmu, positiivsust ja heaolu. See on suurepärane aeg eneseavastamiseks, enesekindluse tugevdamiseks ja elu täiel määral nautimiseks. Kasuta seda aega, et keskenduda oma unistustele ja tegevustele, mis toovad sulle rõõmu.

Kaksikud (21. mai – 20. juuni): Üheksas Karikas
Sinu unistused ja lootused on sellel nädalal fookuses. Üheksas Karikas sümboliseerib rahulolu, täitmist ja sisemist rahu. See on aeg, mil võid leida, et suudad oma südame soove saavutada. Ära lase end häirida pisiasjadest ja keskendu sellele, mis toob sulle tõelist rõõmu.

Vähk (21. juuni – 22. juuli): Keisrinna
Vähina on sul sel nädalal võimalus tunda end tugeva ja armastava isikuna oma lähedaste ja pere ümber. Keisrinna kaart sümboliseerib armastust, hoolivust ja viljakust. Kasuta oma intuitsiooni ja emotsionaalset tarkust, et luua kodus ja tööl harmooniline ja toetav keskkond.

Lõvi (23. juuli – 22. august): Üheksas Pentakel
See nädal toob sulle võimaluse keskenduda enesetäiustamisele ja isiklikule arengule. Üheksas Pentakel sümboliseerib tarkust, õppimist ja süvenemist uutesse teadmistesse. Kasuta seda aega, et investeerida enda harimisse ja arengusse, mis võib tulevikus tuua sulle suuremaid saavutusi.

Neitsi (23. august – 22. september): 3 Mõõka
Neitsina võid sellel nädalal kogeda mõningaid vaimseid väljakutseid ja konflikte. 3 Mõõka kaart viitab konfliktidele, segadusele ja muredele. Oluline on säilitada selgus oma mõtetes ja suhetes ning vajadusel olla valmis oma seisukohti kaitsema.

Kaalud (23. september – 22. oktoober): Õigluse Kaart
Kaaludele toob see nädal õigluse ja tasakaalu vajaduse. Õigluse kaart kutsub teid üles olema objektiivne ja aus nii iseenda kui teiste suhtes. Olge valmis tegema otsuseid, mis põhinevad aususel ja õiglusel, ning aidake kaasa harmoonia loomisele oma elus.

Skorpion (23. oktoober – 21. november): Surmakaart
Skorpionina võid sellel nädalal kogeda olulisi transformatsioone ja muutusi. Surmakaart sümboliseerib lõppude ja uute alguste aega. See on suurepärane aeg vabaneda vanadest harjumustest ja avada uksi uute võimaluste jaoks. Ole avatud muutustele ja kasuta neid oma kasvuks.

Ambur (22. november – 21. detsember): Torn
Amburina võid sellel nädalal kogeda ootamatuid muutusi ja väljakutseid. Torni kaart viitab sündmustele, mis raputavad teie elu aluseid ja sunnivad teid nägema asju uues valguses. Olge valmis kiireteks muutusteks ja kasutage neid võimalusi oma elu paremaks muutmiseks.

Kaljukits (22. detsember – 19. jaanuar): Üheksas Mõõk
Kaljukitsena võid sellel nädalal leida end süvenemas intellektuaalsetesse väljakutsetesse ja tõe otsimisse. Üheksas Mõõk sümboliseerib tarkust, analüütilist mõtlemist ja selgust. Kasuta oma mõistust ja kriitilist lähenemist, et lahendada keerulisi probleeme ja saavutada oma eesmärke.

Veevalaja (20. jaanuar – 18. veebruar): 7 Pentaklid
Veevalajana võid sellel nädalal kogeda vajadust hindamise ja eneseanalüüsi järele. 7 Pentaklid sümboliseerib hindamist, tagasivaatamist ja oma edusammude ülevaatamist. Ole realistlik oma eesmärkide seadmises ja investeeri oma aega ja ressursse projektidesse, mis toovad pikaajalisi kasutegureid.

Kala (19. veebruar – 20. märts): Printsess Mõõkades
Kala tähemärk esindab sellel nädalal uudishimu, intellekti ja vaimset uudishimu. Printsess Mõõkades sümboliseerib uusi ideid, õppimist ja kommunikatsiooni. Kasuta oma intuitsiooni ja avatust uutele mõtetele, et laiendada oma teadmisi ja leida uusi lahendusi oma probleemidele.

Vaata ka:

Blue Breaking News YouTube Channel Art

Lõppes metsloomade sügisene marutaudivastane vaktsineerimine

Põllumajandus- ja Toiduamet lõpetas kährikute ja rebaste sügisese marutaudivastase vaktsineerimise. Kokku külvati metsa 122 400

roolijoodik

22.09.2024 Ööpäevaga tabati 26 roolijoodikut Edastame ööpäeva jooksul laekunud teabe liiklusõnnetuste, ärandatud ja leitud sõidukite