Paeva sonum

Päeva Sõnum: Esmaspäev 24 juuni 2024

Ava oma süda ja meel uutele ideedele ja võimalustele.

Täna on päev, mil peaksite eriti tähelepanu pöörama oma intuitsioonile. See on eriti terav ja võib teid juhtida õiges suunas. Ärge kartke riskida ega sammu tundmatusse astuda, kui see tundub õige. Olge avatud uutele võimalustele, mis võivad teie teele sattuda. Need võivad viia teid ootamatutele ja imepärastele kohtadele.

Täna on ka suurepärane päev, et keskenduda iseendale ja oma lähedastele. Võtke aega, et puhata ja nautida suve algust. Loodus on täies õies ja pakub palju inspiratsiooni ja rahu. Kui olete planeerinud mõne erilise tegevuse või projekti, on nüüd õige aeg sellega tegeleda.

Mõned lisamõtted tänaseks:

  • Ole loominguline ja väljenda ennast viisil, mis sulle rõõmu pakub.
  • Lõõgastu ja naudi hetke.
  • Ole tänulik kõige hea eest oma elus.
  • Aita teisi, kes seda vajavad.

Soovin teile imelist esmaspäeva!

Päeva tsitaat:

“Elu ilu peitub hetkedes, mida jagame oma lähedastega.”

Päeva vihje:

Tehke midagi, mis toob teile rõõmu. Võib-olla on see jalutuskäik looduses, hea raamatu lugemine või lihtsalt hetke nautimine oma lemmikinimestega. Lase positiivsetel emotsioonidel oma päeva juhtida.

Vaata ka:

83098745 136590864704593 7382531267673579511 o

TÄIENDATUD: Tartus hukkus liiklusõnnetuses inimene

Täiendus 01.07.2024 kell 15:11 Räägib Tartu politseijaoskonna liiklussüütegude grupijuht Aare Sulg: Esialgse info kohaselt sõitis

olav tvedt oVaYMgBMbs unsplash

Rahanduskomisjon valmistub mootorsõidukimaksu seaduse uuesti arutamiseks täiskogu erakorralisel istungil

Riigikogu rahanduskomisjoni erakorralisel istungil käsitletimootorsõidukimaksu seaduse uuesti arutamise ettevalmistamist. Riigikogus 12. juunil vastuvõetud seaduse jättis