Saturday , 28 September 2024
Erakorralised uudised
Giving birth to Life 1080x608 1
www,minuaeg.com

Nädala Sõnum: Esmaspäev 17.06 – Pühapäev 23.06.2024

Üks päev korraga:

Sel nädalal keskenduge elule hetk hetke haaval. Pole vaja muretseda kaugemate probleemide pärast või heietada minevikku. Keskenduge sellele, mida saate täna teha, et olla õnnelikum, tervem ja rahulolevam. Väikesed sammud viivad suurte muutusteni.

Praktilised soovitused:

  1. Hingake sügavalt: Alustage ja lõpetage iga päev mõne sügava hingetõmbega. See aitab teil lõdvestuda ja keskenduda.

  1. Olge tänulik: Leidke iga päev hetk, et mõelda kolme asja peale, mille eest olete tänulik. See aitab teil hoida positiivset meelelaadi.

  1. Jääge organiseerituks: Tehke nimekirju ja plaanige oma nädal ette. See aitab vähendada stressi ja tagab, et te ei unusta olulisi ülesandeid.

  1. Suhtlemine: Veetke aega oma lähedastega, kuulake ja jagage oma mõtteid. Hea suhtlemine tugevdab suhteid ja aitab mõista üksteise vajadusi.

  1. Tervislik elustiil: Hoolitsege oma keha eest tervisliku toitumise ja liikumisega. Lühike jalutuskäik värskes õhus võib imesid teha.

Positiivse ellusuhtumise jõud:

Sel nädalal keskenduge positiivsete mõtete ja tegevuste juurde jäämisele. Vaadake väljakutsetele kui võimalustele õppida ja kasvada. Kui midagi läheb valesti, võtke seda kui õppetundi ja võimalust paremaks muutuda.

Inspiratsioonisõnad:

“Elu on teekond, mitte sihtkoht. Naudi iga sammu.”

Las see nädal olla täidetud rahu, rõõmu ja sisemise kasvuga. Võtke aega, et hoolitseda enda ja oma lähedaste eest ning nautige hetke võlu.

Vaata ka:

Blue Breaking News YouTube Channel Art

Lõppes metsloomade sügisene marutaudivastane vaktsineerimine

Põllumajandus- ja Toiduamet lõpetas kährikute ja rebaste sügisese marutaudivastase vaktsineerimise. Kokku külvati metsa 122 400

roolijoodik

22.09.2024 Ööpäevaga tabati 26 roolijoodikut Edastame ööpäeva jooksul laekunud teabe liiklusõnnetuste, ärandatud ja leitud sõidukite