Saturday , 28 September 2024
Erakorralised uudised
spring break 2019 2 1

Nädala Horoskoop: Esmaspäev 17.06 – Pühapäev 23.06.2024

Jäär (21. märts – 19. aprill): Sel nädalal tunnete end eriti energiliselt ja motiveeritult. Teie tööalased projektid liiguvad jõudsalt edasi ning teie initsiatiiv on teistele inspireeriv. Kolmapäev toob kaasa olulise uudise, mis võib mõjutada teie edasisi plaane. Olge avatud uutele võimalustele ja ärge kartke riske võtta.

Sõnn (20. aprill – 20. mai): Sõnnid võivad sel nädalal tunda vajadust keskenduda rohkem kodusele elule ja perele. Kolmapäevast alates võib tekkida mõningane rahaline surve, kuid targad otsused aitavad selle olukorra lahendada. Oluline on olla kannatlik ja mitte teha rutakaid otsuseid.

Kaksikud (21. mai – 20. juuni): Teie suhtlemisoskus on sel nädalal erakordselt tugev. See on suurepärane aeg uute kontaktide loomiseks ja vanade suhete tugevdamiseks. Neljapäeval võib tekkida ootamatu võimalus reisiks või õppimiseks. Kasutage seda aega oma teadmiste ja oskuste täiendamiseks.

Vähk (21. juuni – 22. juuli): Sel nädalal võib tööelus ette tulla mõningaid väljakutseid, kuid teie loovus ja kohanemisvõime aitavad neist üle saada. Reedene päev toob kaasa võimaluse romantiliseks kohtumiseks või sügavamateks vestlusteks lähedase inimesega. Võtke aega enda ja oma partneri jaoks.

Lõvi (23. juuli – 22. august): Lõvide jaoks on see nädal täis uusi algusi. Olge valmis uute projektide ja võimaluste jaoks, mis võivad nõuda teie täielikku pühendumist. Esmaspäeval võib tekkida vajadus lahendada mõni konflikt, kuid teie juhtimisoskused tulevad siin kasuks. Nädalavahetus toob rahu ja lõõgastust.

Neitsi (23. august – 22. september): Sel nädalal on fookuses teie tervis ja heaolu. Võib-olla tunnete vajadust muuta oma toitumis- või treeningharjumusi. Teisipäeval on hea aeg teha pikaajalisi plaane ja seada uusi eesmärke. Olge tähelepanelik oma lähedaste vajaduste suhtes ja leidke aega neile toeks olla.

Kaalud (23. september – 22. oktoober): Kaalude jaoks on sel nädalal oluline leida tasakaal töö ja eraelu vahel. Teie diplomaatilised oskused tulevad kasuks, eriti kolmapäeval, kui võib tekkida vajadus lahendada mõni keeruline olukord. Nädalavahetusel pakub võimaluse romantikaks ja lõõgastumiseks.

Skorpion (23. oktoober – 21. november): Skorpionid võivad tunda sel nädalal intensiivseid tundeid ja kirgi. Oluline on suunata see energia positiivsesse suunda. Teisipäev toob võimaluse süveneda sügavamalt mõnda teid huvitavasse teemasse. Nädala lõpus olge avatud uutele ideedele ja koostööle.

Ambur (22. november – 21. detsember): Amburitel on ees aktiivne ja seiklusrikas nädal. Teie avatus ja seiklusvaim viivad teid uute kogemusteni. Neljapäeval võib tekkida ootamatu võimalus, mis nõuab kiiret tegutsemist. Nädalavahetusel leidke aega oma vaimsete ja füüsiliste vajaduste eest hoolitsemiseks.

Kaljukits (22. detsember – 19. jaanuar): Kaljukitsed keskenduvad sel nädalal oma karjäärile ja tulevikuplaanidele. Teie pühendumus ja raske töö hakkavad lõpuks vilja kandma. Esmaspäev toob kaasa võimaluse teha olulisi otsuseid, mis mõjutavad teie edasist karjääri. Pühapäeval leidke aega puhkamiseks ja perega koosolemiseks.

Veevalaja (20. jaanuar – 18. veebruar): Veevalajad võivad sel nädalal tunda inspiratsiooni ja loovust. Teie ideed ja uuendused saavad positiivset tagasisidet. Kolmapäev on hea päev meeskonnatööks ja uute projektide alustamiseks. Olge avatud koostööle ja jagage oma visioone teistega.

Kalad (19. veebruar – 20. märts): Kalade jaoks on see nädal täis emotsionaalset sügavust ja eneseavastust. Võtke aega, et kuulata oma sisetunnet ja järgida oma südamehäält. Neljapäeval võib tekkida vajadus lahendada mõni peresisene küsimus. Olge toetav ja mõistev oma lähedaste suhtes.

Olgu see nädal täidetud positiivsete kogemuste ja heade uudistega!

Vaata ka:

Blue Breaking News YouTube Channel Art

Lõppes metsloomade sügisene marutaudivastane vaktsineerimine

Põllumajandus- ja Toiduamet lõpetas kährikute ja rebaste sügisese marutaudivastase vaktsineerimise. Kokku külvati metsa 122 400

roolijoodik

22.09.2024 Ööpäevaga tabati 26 roolijoodikut Edastame ööpäeva jooksul laekunud teabe liiklusõnnetuste, ärandatud ja leitud sõidukite