Thursday , 19 September 2024
taroskoop minuaeg.com

Taroskoop – Kolmapäev, 29. mai 2024

Jäär (21. märts – 19. aprill)

Kaart: Võlukeppide Äss Täna on hea päev, et alustada midagi uut. Võlukeppide Äss sümboliseerib uusi algusi ja loovust. Otsi võimalusi, kuidas saaksid oma ideid ellu viia ja uusi projekte alustada. Ole julge ja tegutse!

Sõnn (20. aprill – 20. mai)

Kaart: Karikate Üheksa Täna on päev, mil saad nautida oma saavutusi ja rõõme. Karikate Üheksa näitab rahulolu ja täitumist. Võta aega, et tunnustada enda edusamme ja tunda rõõmu oma elu positiivsetest külgedest.

Kaksikud (21. mai – 20. juuni)

Kaart: Mündide Kuninganna Täna keskendu praktilistele asjadele ja stabiilsuse loomisele. Mündide Kuninganna sümboliseerib hoolivust ja praktilisust. Ole tähelepanelik oma ressursside ja tervise suhtes ning hoolitse enda ja oma lähedaste eest.

Vähk (21. juuni – 22. juuli)

Kaart: Karikate Kuninganna Täna on päev, mil tuleb kuulata oma südant ja emotsioone. Karikate Kuninganna esindab empaatiat ja intuitiivset mõistmist. Ole avatud oma tunnete suhtes ja jaga oma hoolivust teistega.

Lõvi (23. juuli – 22. august)

Kaart: Sauade Kolm Täna keskendu oma tulevikuplaanidele ja strateegiale. Sauade Kolm näitab edasiliikumist ja planeerimist. Vaata kaugemale tulevikku ja tee kindlaid samme oma eesmärkide saavutamiseks.

Neitsi (23. august – 22. september)

Kaart: Mõõkade Rüütel Täna on hea päev, et tegutseda kiirelt ja otsustavalt. Mõõkade Rüütel sümboliseerib selgust ja kiiret mõtlemist. Ole valmis tegutsema ja ära lase end kõhklustel tagasi hoida.

Kaalud (23. september – 22. oktoober)

Kaart: Õigluse Kaart Täna on päev, mil tuleb pöörata tähelepanu tasakaalule ja õiglustundele. Õigluse Kaart esindab tasakaalu ja õiglust. Otsi lahendusi, mis on kõigile õiglased, ja tee oma otsused läbimõeldult.

Skorpion (23. oktoober – 21. november)

Kaart: Surma Kaart Täna on päev, mil tuleb leppida muutustega ja lasta lahti vanast. Surma Kaart sümboliseerib transformatsiooni ja uut algust. Ole avatud muutustele ja usalda, et need toovad kaasa midagi paremat.

Ambur (22. november – 21. detsember)

Kaart: Võlukeppide Kuningas Täna keskendu oma juhtimisoskustele ja inspiratsioonile. Võlukeppide Kuningas esindab loovust ja visiooni. Jaga oma ideid ja ole eeskujuks teistele.

Kaljukits (22. detsember – 19. jaanuar)

Kaart: Mündide Kaheksa Täna on päev, mil tuleb keskenduda tööle ja detailidele. Mündide Kaheksa näitab pühendumist ja oskuste arendamist. Ole hoolsalt töösse süvenenud ja arenda oma meistrioskusi.

Veevalaja (20. jaanuar – 18. veebruar)

Kaart: Tähe Kaart Täna on päev, mil tuleb vaadata tulevikku lootusrikkalt ja positiivselt. Tähe Kaart esindab lootust ja inspiratsiooni. Usu oma unistustesse ja tea, et oled õigel teel.

Kalad (19. veebruar – 20. märts)

Kaart: Karikate Kaks Täna keskendu suhetele ja koostööle. Karikate Kaks sümboliseerib partnerlust ja harmooniat. Leia aega, et luua ja tugevdada sidemeid oma lähedaste ja partneritega.

Olgu teil kõigil imeline päev täis inspiratsiooni ja õnnestumisi!

Vaata ka:

Blue Breaking News YouTube Channel Art

Eesti toetab Hiina elektriautodele tasakaalustava tollimaksu kehtestamist

Täna kinnitas valitsus Eesti seisukohad Hiinas toodetud elektriautode tollimaksu osas. Eesti pooldab tasakaalustava tollimaksu kehtestamist

doctor g4be6b6acb 640

Tervise ja Heaolu Horoskoop: Reede 20 september 2024

Jäär (21. märts – 19. aprill) Tervise ja Heaolu Horoskoop: Pööra tähelepanu oma energiatasele. Tänane