Thursday , 19 September 2024
horoskoop

Horoskoop – Pühapäev 26 mai 2024

Jäär (21. märts – 19. aprill) Pühapäeval on Jäärade jaoks ideaalne aeg eneseväljenduseks ja loominguliseks tegevuseks. Planeetide seis soosib uusi algatusi ja vanade projektide lõpetamist. Kasutage päeva oma ideede elluviimiseks ja suhtlemiseks.

Sõnn (20. aprill – 20. mai) Sõnnid võivad oodata rahaõnne, kuna Veenus on nende enda märgis ja Kuu on Kaljukitses. See toob kaasa finantsedu ja stabiilsuse. Nautige päeva oma lähedaste seltsis ning laske end hellitada.

Kaksikud (21. mai – 20. juuni) Kaksikud peaksid keskenduma koostööle ja meeskonnatööle. Võimalik, et järgmised päevad toovad uusi tööalaseid võimalusi, mis nõuavad tihedat koostööd teistega. Ärge kartke abi küsida ja teiste arvamust kuulda võtta.

Vähk (21. juuni – 22. juuli) Vähkidel on emotsionaalselt sügav päev. Võib-olla soovite sukelduda sügavamale oma suhetesse ja mõista oma tundeid paremini. Olge tundlikud ja avatud oma partneri tunnete suhtes.

Lõvi (23. juuli – 22. august) Lõvid säravad sel pühapäeval, tõmmates ligi tähelepanu ja imetlust. Kasutage seda aega, et tegeleda enda jaoks oluliste asjadega, kuid olge ettevaatlikud liigse uhkuse osas, mis võib teie suhteid kahjustada.

Neitsi (23. august – 22. september) Neitsite jaoks on pühapäev täis häid võimalusi tänu Kuu liikumisele Kaljukitse märgis. Kasutage päeva praktiliste ülesannete lahendamiseks ja näidake oma hoolivust läbi väikeste žestide.

Kaalud (23. september – 22. oktoober) Harmoonia ja tasakaal on teie päeva märksõnad. Olge avatud kompromissidele ja püüdke vältida konflikte. Romantilised hetked kunstis või muusikas võivad tuua teie suhetesse ilu ja rahu.

Skorpion (23. oktoober – 21. november) Intensiivsus ja kirg on Skorpionite märksõnad. Võimalik, et kogete sügavaid emotsionaalseid muutusi. Olge ausad oma tunnete suhtes ja vältige manipuleerimist. Sügav ühendus partneriga võib tuua palju rõõmu.

Ambur (22. november – 21. detsember) Seiklushimu ja vabadus on olulised. Uued romantilised võimalused võivad tekkida reisides või uutes tegevustes. Olge avatud uutele kogemustele ja ärge kartke riske võtta.

Kaljukits (22. detsember – 19. jaanuar) Kaljukitsed võivad oodata häid uudiseid ja loomingulisi võimalusi tänu Kuu liikumisele nende märgis. Pühenduge oma plaanidele ja kaasake ka teisi inimesi oma tegemistesse.

Veevalaja (20. jaanuar – 18. veebruar) Veevalajad peavad üle saama võimalikest nääklemistest ja keskenduma suhete parandamisele. Olge avatud ja ausad oma soovide ja vajaduste suhtes ning ärge kartke uusi lähenemisi katsetada.

Kalad (19. veebruar – 20. märts) Kalade jaoks on intuitsioon ja empaatia juhiks. Romantilised hetked ja fantaasiad loovad tugeva sideme. Olge avatud partneri tunnete suhtes ja jagage oma unistusi.

Vaata ka:

Blue Breaking News YouTube Channel Art

Eesti toetab Hiina elektriautodele tasakaalustava tollimaksu kehtestamist

Täna kinnitas valitsus Eesti seisukohad Hiinas toodetud elektriautode tollimaksu osas. Eesti pooldab tasakaalustava tollimaksu kehtestamist

taroskoop minuaeg.com

Taroskoop – Reede 20 september 2024

Jäär (21. märts – 19. aprill) Kaart: Rikkaus Tõlgendus: Täna võib sul tekkida tunne, et