Thursday , 19 September 2024
Blue Breaking News YouTube Channel Art
www.minuaeg.com

Põhja päästekeskuse operatiivsündmused 6.05 – 7.05.2024

Tallinn

6.05 kell 19.35 said päästjad infot, et Haaberstis Sõudebaasi teel on korvtõstuk püstiasendis kinni kiilunud ning inimene oli 13 meetri kõrgusel taevalaotustes lõksus. Lilleküla päästjad koos redelautoga sõitsid kohale, püstitasid masinalt redeli ning tõid operaatori tagasi maapinnale.

6.05 kell 22.56 käisid päästjad likvideerimas liiklusõnnetuse tagajärgi Kristiines Endla tänaval. Toimunud oli nelja sõiduki avarii, mille tagajärjel olid mõnest masinast vedelikud välja jooksnud. Kõik õnnetuses osalenud jäid terveks. Päästjad katsid vedelikud absorbendiga ja sündmusega jäi edasi tegelema politsei.

7.05 kell 02.36 teavitati häirekeskust, et Lasnamäel Kuukivi tänaval põleb parklas mikrobuss. Masina ligidal olid ka teised autod. Lasnamäe päästjad tõttasid kohale ning kustutasid põleva sõiduki veega. Mootoriruum ja salong said suuri tulekahjustusi, kuid ümberkaudsed masinad jäid kuumast puutumata.

Harjumaa

6.05 kell 13.40 teavitati häirekeskust, et Viimsi vallas Püünsi külas Rohuneeme teel on nähtud põlengut elektrialajaamas. Kohale sõitsid Pirita päästjad ja samaaegselt teavitati ka elektrikke. Kui viimased neist olid kohale jõudnud ja jaamast voolu eemaldanud, kustutasid päästjad jaamas põleva kõrgepingekapi süsihappegaaskustutiga. Rikkega jäi edasi tegelema elektrifirma avariibrigaad.

6.05 kell 17.44 teatati häirekeskusele, et Harku vallas Türisalu külas Looduskivi teel põleb elumaja juures sõiduauto, mida teataja oli asunud käsikustutiga kustutama. Kui Keila päästjad kohale jõudsid, olid leegid pererahva poolt juba maha surutud. Päästjad kontrollisid masina termokaameraga üle ja eemaldasid akujuhtmed. Põles salongis armatuuri juures ning tõenäoliselt sai põleng alguse elektrisüsteemi rikkest.

6.05 kell 17.47 sõitsid päästjad Saue valda Vanamõisa külla Kuuseheki teele, mille ääres nähti maastikupõlengut. Alaealised lapsed olid teinud väikese lõkke, mille leek kandus tuulega ümberkaudsele taimestikule. Hüüru vabatahtlikud päästjad kustutasid umbes 100 ruutmeetrit põlevat pinnast veejoaga kella 18.08ks.

Vaata ka:

photo 1587773403675 ba676c122bf3

Rahandusministeerium: Alkoholiaktsiisi ja Käibemaksu Tõus Võib Suurendada Piirikaubandust, Kuid Tarbimine Väheneb

Rahandusministeerium prognoosib, et käibemaksu ja alkoholiaktsiisi tõus võib oluliselt suurendada piirikaubanduse osakaalu Eesti inimeste alkoholitarbimises,

doctor g4be6b6acb 640

Tervise ja Heaolu Horoskoop: Reede 20 september 2024

Jäär (21. märts – 19. aprill) Tervise ja Heaolu Horoskoop: Pööra tähelepanu oma energiatasele. Tänane