Friday , 20 September 2024
horoscope 2

Maikuu horoskoop 2024

Päevad on pikemad ja päikeselisemad, enesetunne on märgatavalt parem kui mõne aja eest. Esile kerkib sisemine mängulisus ja elurõõm, tahad pigem puhata ja lõbutseda kui tõsisele töötamisele keskenduda. Kuu teine pool tõotab põnevaid arenguid armusuhetes – su ümber võib tiirelda mitmeidki austajaid.

Jäär (21. märts – 19. aprill)

Mai on Jäärale uute alguste kuu. Võite tunda end tõmbumas uute kogemuste ja võimaluste poole. Olge avatud uutele asjadele ja ärge kartke astuda välja oma mugavustsoonist. Ka karjäär võib sel kuul hoo sisse saada. Võite saada tunnustust oma raske töö eest või teile pakutakse uut võimalust.

Sõnn (20. aprill – 20. mai)

Mai on Sõnnale keskendumise ja produktiivsuse aeg. Võite tunda end tavalisest motiveeritumana ja suuta rohkem ära teha. See on hea aeg eesmärkide seadmiseks ja nende saavutamise nimel tegutsemiseks. Ka suhted võivad sel kuul positiivset pöördet võtta. Võite veeta rohkem aega lähedastega või süvendada sidet erilise inimesega.

Kaksikud (21. mai – 20. juuni)

Mai on Kaksikutele suhtluse ja ühenduse kuu. Võite tunda end tavalisest seltskondlikumana ja avatumana. See on hea aeg sõprade ja perega suhtlemiseks või uute sidemete loomiseks. Ka töö võib sel kuul palju suhtlemist nõuda. Võimalik, et peate esitlusi tegema või aruandeid kirjutama.

Vähi (21. juuni – 22. juuli)

Mai on Vähile kodu ja pere kuu. Võite tunda end tavalisest rohkem sissepoole tõmbunud ja lähedastega aega veeta soovida. See on hea aeg lõõgastumiseks ja energia taastamiseks. Ka töö võib sel kuul tagaplaanile jääda. Võite keskenduda rohkem oma isiklikule elule ja suhetele.

Lõvi (23. juuli – 22. august)

Mai on Lõvile loovuse ja eneseväljenduse kuu. Võite tunda end tavalisest inspireeritumana ja soovida end uuel viisil väljendada. See on hea aeg oma hobide või huvidega tegelemiseks. Ka töö võib sel kuul loovam olla. Võite tulla uute ideedega või leida uusi lahendusi probleemidele.

Neitsi (23. august – 22. september)

Mai on Neitsi jaoks korraldamise ja planeerimise kuu. Võite tunda end tavalisest rohkem keskendumis- ja detailidevajlikumana. See on hea aeg asju ära teha ja oma eesmärkide saavutamisel edasi liikuda. Ka töö võib sel kuul nõudlikum olla. Võimalik, et peate tähtaegasid täitma või uusi ülesandeid võtma.

Kaalud (23. september – 22. oktoober)

Mai on Kaaludele armastuse ja suhete kuu. Võite tunda end tavalisest romantilisemavana ja soovida rohkem aega oma partneriga veeta. See on hea aeg sideme süvendamiseks erilise inimesega. Ka töö võib sel kuul palju meeskonnatööd nõuda. Võimalik, et peate teistega koostööd tegema oma eesmärkide saavutamiseks.

Skorpion (23. oktoober – 21. november)

Mai on Skorpioni jaoks transformatsiooni ja muutuste kuu. Võite tunda end tavalisest rahutumanana ja valmis olla muutusteks. See on hea aeg minevikust lahti lasta ja uusi võimalusi omaks võtta. Ka töö võib sel kuul läbi teha mõningaid muutusi. Võimalik et peate kohanema uute asjaoludega või võtma vastu uusi väljakutseid.

Ambur (22. november – 21. detsember)

Mai on Amburile seikluste ja avastamise kuu. Võite tunda end tavalisest uudishimulikumana ja soovida uusi asju proovida. See on hea aeg reisimiseks või millegi uue õppimiseks. Ka töö võib teid sel kuul mugavustsoonist välja viia. Võimalik, et peate võtma uusi ülesandeid või tööasjus reisima.

Kaljukits (22. detsember – 19. jaanuar)

Mai on Kaljukitsele pingutuse ja pühendumuse kuu. Võite tunda end tavalisest rohkem keskendumis- ja motiveeritumana. See on hea aeg eesmärkide seadmiseks ja nende saavutamise nimel tegutsemiseks. Ka töö võib sel kuul nõudlik olla. Võimalik, et peate tegema palju tööd või võtma vastu uusi väljakutseid.

Veevalaja (20. jaanuar – 18. veebruar)

Mai on Veevalajale uuenduslikkuse ja loovuse kuu. Võite tunda end tavalisest inspireeritumana ja uusi ideid genereerides. See on hea aeg oma ideid teistega jagada ja töötada projektide kallal, mis teile korda lähevad. Ka töö võib sel kuul loovam olla. Võite tulla lahendustega probleemidele või leida uusi viise oma töö tegemiseks.

Kalad (19. veebruar – 20. märts)

Mai on Kaladele intuitsiooni ja vaimsuse kuu. Võite tunda end rohkem oma sisemise minaga ühenduses olevana ja soovida veeta aega looduses. See on hea aeg oma elu peale järele mõtlemiseks ja tuleviku jaoks eesmärkide seadmiseks. Ka töö võib sel kuul olla teie jaoks mõttekam. Võite leida viisi, kuidas oma tööd ühendada oma väärtuste ja uskumustega.

Vaata ka:

ingel

Ingli Sõnum – Reede, 20. september 2024

Armsad hingelised, täna on päev, mil inglid saadavad teile erilise kaitse ja juhatuse. Nad paluvad

Paeva sonum

Päeva Sõnum – Reede 20 september 2024

Üldine energia: Täna on uute alguste päev. Universum toetab muutusi ja annab sulle hoogu, et