Thursday , 19 September 2024
maria JYKQIoSm GM unsplash scaled

3 tähemärki kellel tuleb positiivne maikuu

Juba varsti on käes mai ja ilmad lähevad aina soojemaks ja päevad pikemaks. Inimesed muutuvad rõõmsamateks ja viibitakse rohkem õues. Vaatame aga lähemalt, kelle jaoks tuleb maikuu eriti soodne

KALJUKITS- Kaljukitsel on tohutud võimalused edu saavutamiseks maikuus. Teil on suurepärane intuitsioon, mida te kasutate võitluses isikliku sõltumatuse ja majandusliku kindlustatuse saavutamiseks. Pingutuste hinnaga, perekonna ja sõprade toetusel, tõusete te kindlat jalule ja saavutate oma eesmärgid. 

NEITSI- Sind ootab ees kuu, mille jooksul kasvad ja arened tohutult palju. Käes on imeline ja tervendav teekond paremuse poole. Püüa säilitada optimismi ja äre lase end segada inimeste negatiivsusest.

VÄHK- Maikuu toob sulle kaasa suuri muutusi, seda ainult positiivses võtmes. Selleks, et kõik ettevõtmised ja muutused enda kasuks pöörata, pead hästi planeerima ja suunama oma tegemisi õigele teele. Maikuu on hea aeg puhata ja võtta aeg maha ning minna matkama.

Vaata ka:

Blue Breaking News YouTube Channel Art

Eesti toetab Hiina elektriautodele tasakaalustava tollimaksu kehtestamist

Täna kinnitas valitsus Eesti seisukohad Hiinas toodetud elektriautode tollimaksu osas. Eesti pooldab tasakaalustava tollimaksu kehtestamist

taroskoop minuaeg.com

Taroskoop – Reede 20 september 2024

Jäär (21. märts – 19. aprill) Kaart: RikkausTõlgendus: Täna võib sul tekkida tunne, et oled