Friday , 20 September 2024
armastushorokoopminuaeg.com

Pühapäeval 21. aprillil 2024 muutuvad kolme sodiaagimärgi suhted suurel moel

1. Sõnn (20. aprill – 20. mai):

  • Mõjutused: Päike Jääral aktiveerib Sõnni jaoks seikluslikkuse ja kirglikkuse sektori. Veenus Kaljukitses soovib aga stabiilsust.
  • Võimalik suhteline muutus: Sõnn võib tunda soovi oma suhtesse rohkem põnevust ja kirge tuua. Võimalik, et nad initsieerivad romantilise reisi või proovivad koos midagi uut ja põnevat. Samas võib tekkida ka pingelangus stabiilsuse ja seikluse vahel, eriti kui partner eelistab rohkem rutiini.

2. Lõvi (23. juuli – 22. august):

  • Mõjutused: Päike Jääral toob Lõvile enesekindlust ja soovi särada. Marss Kaksikutes aktiveerib suhtlussektori.
  • Võimalik suhteline muutus: Lõvi võib tunda suuremat vajadust partneri tähelepanu ja imetluse järele. Nad võivad olla avatumad oma tunnete ja soovide väljendamises. Suhtluses võib tekkida rohkem sädet ja flirti, mis võib suhet värskendada. Samas on võimalus ka draama ja armukadeduse tekkeks, kui partner ei suuda Lõvi vajadusi piisavalt rahuldada.

3. Skorpion (23. oktoober – 21. november):

  • Mõjutused: Veenus Kaljukitses aktiveerib Skorpioni pühendumuse sektori. Marss Kaksikutes toob suhtlusse intensiivsust.
  • Võimalik suhteline muutus: Skorpion võib tunda suuremat vajadust pühendumuse ja lojaalsuse järele suhtes. Nad võivad olla avatumad sügavate vestluste ja emotsionaalse sideme loomise poole. Marsi mõju võib tuua suhtlusse kirge ja intensiivsust, mis võib olla kas positiivne või negatiivne, sõltuvalt sellest, kuidas partner sellega toime tuleb.

Vaata ka:

ingel

Ingli Sõnum – Reede, 20. september 2024

Armsad hingelised, täna on päev, mil inglid saadavad teile erilise kaitse ja juhatuse. Nad paluvad

Paeva sonum

Päeva Sõnum – Reede 20 september 2024

Üldine energia: Täna on uute alguste päev. Universum toetab muutusi ja annab sulle hoogu, et