Thursday , 19 September 2024
taroskoop minuaeg.com

Taroskoop – Kolmapäev 10 aprill 2024

Jäär (21. märts – 19. aprill)

Kaardid: “Karikate kuninganna” ja “Mõõkade kümme”

Tänane päev toob kaasa sügava emotsionaalse rahu ja tasakaalu. Tunnete end kindlalt oma tunnetes ja suhetes. Võimalik, et saate kellegi käest emotsionaalset tuge või teete ise kellegi jaoks midagi lahket. Õhtupoolikul võivad aga esile kerkida mõned rasked mõtted või mälestused. Oluline on neid tundeid endas mitte alla suruda, vaid aktsepteerida ja neist läbi töötada.

Sõnn (20. aprill – 20. mai)

Kaardid: “Pentaklite äss” ja “Sauade viis”

Tänane päev on suurepärane aeg uute projektide alustamiseks või olemasolevate projektide edendamiseks. Tunnete end energiliselt ja inspireerituna ning teil on selge visioon sellest, mida soovite saavutada. Võimalik, et saate ootamatult abi või tuge kelleltki, keda te ei tundnud. Õhtupoolikul võite tunda end pisut väsinuna, seega on oluline leida aega lõõgastumiseks ja puhkuseks.

Kaksikud (21. mai – 21. juuni)

Kaardid: “Mõõkade rüütel” ja “Karika kuus”

Tänane päev on täis seiklusi ja uusi kogemusi. Tunnete end spontaanselt ja valmis kõigeks, mis teie teele satub. Võimalik, et kohtute huvitavate inimestega või teete midagi, mida te pole kunagi varem teinud. Õhtupoolikul võite tunda end pisut ülekoormatuna või segaduses. Oluline on leida aega oma mõtete korrastamiseks ja enda jaoks selgitamiseks, mida te tegelikult tahate.

Vähk (22. juuni – 22. juuli)

Kaardid: “Sauade äss” ja “Karika seitsme”

Tänane päev on suurepärane aeg oma loomingulise potentsiaali avastamiseks. Tunnete end inspireerituna ja teil on palju uusi ideid. Võimalik, et alustate uut projekti või leiate uusi viise oma loovuse väljendamiseks. Õhtupoolikul võite tunda end pisut kurvana või nostalgiliselt. Oluline on lubada endal neid tundeid tunda ja mitte neid alla suruda.

Lõvi (23. juuli – 22. august)

Kaardid: “Pentaklite kolm” ja “Mõõkade kaheksa”

Tänane päev on täis tööd ja kohustusi. Tunnete end kohustatuna tegema palju asju ja teil on raske leida aega iseendale. Võimalik, et peate tegelema mõne keerulise olukorraga tööl või kodus. Õhtupoolikul võite tunda end pisut stressis või väsinuna. Oluline on leida aega lõõgastumiseks ja stressi maandamiseks.

Neitsi (23. august – 22. september)

Kaardid: “Sauade rüütel” ja “Karika viis”

Tänane päev on täis ootamatusi ja üllatusi. Tunnete end pisut ärevil ja ebakindlana, sest te ei tea, mida oodata. Võimalik, et teie plaanid lähevad ootamatult otsa või peate tegelema mõne ootamatu probleemiga. Õhtupoolikul võite tunda end pisut pettununa või kurvana. Oluline on aktsepteerida, et asjad ei lähe alati nii, nagu me tahame, ja leida uusi viise oma eesmärkide saavutamiseks.

Kaalud (23. september – 22. oktoober)

Tänane päev on suurepärane aeg oma rahaliste asjade korrastamiseks. Tunnete end kindlalt ja kontrolli alt oma finantsasjade üle. Võimalik, et saate ootamatult rahalise kasu või teete head investeeringu. Õhtupoolikul võite sattuda mõnesse vaidlusse või konflikti. Oluline on rahulikult suhelduda ja vältida impulsiivseid otsuseid.

Skorpion (23. oktoober – 21. november)

Kaardid: “Kohtumõistja” ja “Sauade kümme”

Tänane päev on suurepärane aeg oluliste otsuste tegemiseks. Tunnete end selgelt ja teil on hea ülevaade olukorrast. Võimalik, et peate tegelema mõne mineviku probleemiga või tegema raske otsuse. Õhtupoolikul võite tunda end pisut üksildasena või tõrjutatuna. Oluline on ühenduses olla sõprade ja perega ning neile toetuda.

Ambur (22. november – 21. detsember)

Kaardid: “Surm” ja “Mõõkade neli”

Tänane päev on aeg muutusteks ja uute alguste jaoks. Võimalik, et peate loobuma millestki vanast, et teha ruumi millelegi uuele. See võib olla töökoht, suhe või lihtsalt vana harjumus. Õhtupoolikul võite tunda end pisut masenduses või lootusetuks. Oluline on meeles pidada, et lõpp on alati uue algus.

Kaljukits (22. detsember – 19. jaanuar)

Kaardid: “Mõõkade kuningas” ja “Müntide kümme”

Tänane päev on suurepärane aeg oma karjääri edendamiseks. Tunnete end kindlalt ja võimekana ning teil on selge visioon sellest, mida soovite saavutada. Võimalik, et saate tunnustust oma töö eest või edutatakse teid ametipostil. Õhtupoolikul võite tunda end pisut üksildasena või tõrjutatuna. Oluline on säilitada tasakaal töö ja eraelu vahel ning veeta aega oma kallite inimestega.

Veevalaja (20. jaanuar – 18. veebruar)

Kaardid: “Tähtede kaart” ja “Karika kolm”

Tänane päev on täis inspiratsiooni ja loovust. Tunnete end õnnelikuna ja optimistlikuna ning teil on palju uusi ideid. Võimalik, et kohtute huvitavate inimestega või leiate uusi viise oma loovuse väljendamiseks. Õhtupoolikul võiste tunda end pisut segaduses või ebakindlana. Oluline on usaldada oma intuitsiooni ja teha otsuseid, mis tunduvad sulle õiged.

Kalad (19. veebruar – 20. märts)

Kaardid: “Päike” ja “Müntide äss”

Tänane päev on suurepärane algus millegi uue jaoks. Tunnete end energiliselt ja inspireerituna ning teil on palju positiivsust ja optimismivust. Võimalik, et alustate uut projekti, suhet või lihtsalt uut peatükki oma elus. Õhtupoolikul võite tunda end pisut väsinuna, seega on oluline leida aega lõõgastumiseks ja puhkuseks.

Vaata ka:

Blue Breaking News YouTube Channel Art

Eesti toetab Hiina elektriautodele tasakaalustava tollimaksu kehtestamist

Täna kinnitas valitsus Eesti seisukohad Hiinas toodetud elektriautode tollimaksu osas. Eesti pooldab tasakaalustava tollimaksu kehtestamist

doctor g4be6b6acb 640

Tervise ja Heaolu Horoskoop: Reede 20 september 2024

Jäär (21. märts – 19. aprill) Tervise ja Heaolu Horoskoop: Pööra tähelepanu oma energiatasele. Tänane