Friday , 18 October 2024
Erakorralised uudised
Sompa majapoleng 2paev 08.04.24 2

Kohtla-Järve linnas läks maja põlema

Ida päästekeskuse operatiivsündmused 8. – 9. aprill 2024

IDA-VIRUMAA

8. aprillil kell 16.59 käisid päästjad Kohtla-Järve linna Sompa linnaosas Ülase tänava lähedal haljasalal kustutamas 200 ruutmeeril põlenud kulu.

Kell 16.20 teatas eakas inimene häirekeskusesse, et tema kodus Kohtla-Järve linna Ahtme linnaosas Ahtme maantee kortermajas tuleb köögist musta suitsu. Päästjad tegid selgeks, et köögis oli kraanikausi juures süttinud seina sees elektrijuhe, mis päästjate saabumise ajaks oli juba kustunud. Korteris lülitati elekter välja ja lasti kohale kutsuda elektrikud.

Kell 14.42 teatati kulupõlengust Kohtla-Järve linna Oru linnaosas. Päästjate saabumise ajaks olid teatajad suutnud maastikupõlengu ise kustutada. Päästjad kontrollisid ala üle ja ohtu enam ei olnud.

Kell 9.23 sõitsid päästjad Kohtla-Järve linna Sompa linnaosas Kanarbiku tänavale kontrollima eelmisel päeval põlenud maja. Järelkontrolli käigus avastati tulekolded 1. korrusel sisse varisenud lae hunnikust ning 2. korrusel oli põlema läinud esikus seina ja põranda konstruktsioonid ja muu praht. Päästjad käisid maja kontrollimas veel kahel korral. Kell 19.08 tuli tuld kustutada sisse kukkunud vahelaega osas, kus hõõgus põrandaalune. Tegu oli varjatud tulekoldega põrandakonstruktsioonide vahel, mis ajaga hakkas rohkem suitsema.

Sompa majapoleng 2paev 08.04.24 1

LÄÄNE-VIRUMAA

9. aprillil kell 7.23 sõitsid päästjad Rakvere linna Võidu tänavale, kus eakas naine oli kodus kukkunud, sai haiget ja ei saanud enam ise püsti, samuti oli kodu uks suletud. Päästjad sisenesid majja akna kaudu ja avasid ukse kiirabitöötajatele.

8. aprill kell 21.04 käisid päästjad Väike-Maarja vallas Rakke alevikus teelt ära tõstmas maha sõidetud tänavavalgustusposti.

Kell 14.09 teatati gaasi lõhnast Tapa linnas Pika tänava tanklas. Päästjad kontrollisid ala üle, kuid ohtu ei leidnud. Päästjad arvavad, et tanklas tangiti ballooni, mis on tegelikult keelatud.

Vaata ka:

Kivioli uus uhishoone 2023726

Lääne päästekeskuse operatiivsündmused 16. – 17. oktoobril 2024

Järvamaa 16. oktoobril kell 14.44 said päästjad väljakutse Türi valda Kahala külla, kus kolmekordse kortermaja

ingel advent minuaeg.com

Ingli Sõnum: Neljapäev, 17. oktoober 2024

Täna saadavad inglid sulle rahu ja toetuse energiat. Nad soovivad, et sa teaksid – sa