Thursday , 19 September 2024
horoskoop

Horoskoop – Pühapäev 7 aprill 2024

Jäär (21. märts – 19. aprill)

Täna on hea päev loominguliste projektidega tegelemiseks. Võid tunda end inspireerituna ja energilisena, seega ära karda oma ideid ellu viia. Samuti on see hea aeg suhtlemiseks ja uute inimestega tutvumiseks.

Sõnn (20. aprill – 20. mai)

Täna võid tunda end pisut väsinuna ja stressis. See on hea aeg lõõgastumiseks ja enda eest hoolitsemiseks. Võiksid proovida meditatsiooni, joogat või jalutuskäiku looduses.

Kaksikud (21. mai – 21. juuni)

Täna on hea päev oma lähedastega aja veetmiseks. Võiksid külastada oma perekonda või sõpru või planeerida koos midagi lõbusat. Samuti on see hea aeg uute hobide avastamiseks.

Vähk (22. juuni – 22. juuli)

Täna võid tunda end pisut emotsionaalsena. See on hea aeg oma tunnetega tegelemiseks ja nende kohta lähedastega rääkimiseks. Samuti on see hea aeg loominguliste projektidega tegelemiseks.

Lõvi (23. juuli – 22. august)

Täna on hea päev oma eesmärkide nimel tegutsemiseks. Võid tunda end energilisena ja motiveeritud, seega ära karda rasket tööd teha. Samuti on see hea aeg uute projektide alustamiseks.

Neitsi (23. august – 22. september)

Täna on hea päev detailidele tähelepanu pööramiseks. Võid tunda end pisut kriitilisemana, seega ole enda ja teiste suhtes helde. Samuti on see hea aeg koristamiseks ja organiseerimiseks.

Kaalud (23. september – 22. oktoober)

Täna on hea päev suhtlemiseks ja kompromisside leidmiseks. Võid tunda end diplomaatilisena ja leplikuna, seega on see hea aeg konfliktide lahendamiseks. Samuti on see hea aeg uute inimestega tutvumiseks.

Skorpion (23. oktoober – 21. november)

Täna on hea päev oma intuitsioonile kuulamiseks. Võid tunda end pisut salapärasena ja introvertidena, seega ole enda suhtes aus ja võta aega enda jaoks. Samuti on see hea aeg uute teadmiste omandamiseks.

Ambur (22. november – 21. detsember)

Täna on hea päev seiklemiseks ja uute asjade proovimiseks. Võid tunda end energilisena ja optimistlikuna, seega ära karda oma mugavustsoonist välja astuda. Samuti on see hea aeg reisimiseks.

Kaljukits (22. detsember – 19. jaanuar)

Täna on hea päev oma ambitsioonidele keskendumiseks. Võid tunda end motiveeritud ja töökusena, seega ära karda oma eesmärkide nimel pingutada. Samuti on see hea aeg oma karjääri edendamiseks.

Veevalaja (20. jaanuar – 18. veebruar)

Täna on hea päev oma sõpradega aja veetmiseks. Võid tunda end seltskondlikuna ja energilisena, seega ära karda suhelda ja uusi inimesi kohata. Samuti on see hea aeg uute projektide alustamiseks.

Kalad (19. veebruar – 20. märts)

Täna on hea päev lõõgastumiseks ja enda eest hoolitsemiseks. Võid tunda end pisut unistavana ja emotsionaalsena, seega ole enda suhtes helde ja võta aega enda jaoks. Samuti on see hea aeg loomingulise inspiratsiooni leidmiseks.

Vaata ka:

Blue Breaking News YouTube Channel Art

Eesti toetab Hiina elektriautodele tasakaalustava tollimaksu kehtestamist

Täna kinnitas valitsus Eesti seisukohad Hiinas toodetud elektriautode tollimaksu osas. Eesti pooldab tasakaalustava tollimaksu kehtestamist

taroskoop minuaeg.com

Taroskoop – Reede 20 september 2024

Jäär (21. märts – 19. aprill) Kaart: RikkausTõlgendus: Täna võib sul tekkida tunne, et oled