Thursday , 19 September 2024
horoskoop armastus

Armastuse horoskoop – Laupäev 6 aprill 2024

Jäär (21. märts – 19. aprill)

Jäärad, olete täna eriti kirglikud ja romantilised. Teie energia on nakkav ja teie partner tunneb end teie läheduses eriti õnnelikuna. Võimalik on spontanne romantiline kohting või ootamatu kingitus.

Sõnn (20. aprill – 20. mai)

Sõnnid, täna on hea päev oma partneriga sügavamal tasandil suhtlemiseks. Rääkige oma tunnetest ja kuulake oma partneri ootusi. See aitab luua teie vahel usaldust ja lähedust.

Kaksikud (21. mai – 20. juuni)

Kaksikud, täna on hea päev flirtimiseks ja uute inimestega kohtumiseks. Teie sarm ja seltskondlikkus on eriti köitvad ja te tõmbate ligi palju tähelepanu. Võimalik on ootamatu armumine.

Vähk (21. juuni – 22. juuli)

Vähi, täna tunnete end eriti emotsionaalselt ja tundlikuna. Vajate oma partneri lähedust ja tuge. Veetke koos aega ja nautige teineteise seltskonda.

Lõvi (23. juuli – 22. august)

Lõvid, täna on hea päev oma partneriga romantikat nautimiseks. Minge koos restorani, teatri või kontserdile. Tehke midagi erilist, mis näitab teie armastust ja kiindumust.

Neitsi (23. august – 22. september)

Neitsid, täna on hea päev praktiliste asjadega tegelemiseks oma suhtes. Rääkige rahast, kohustustest ja tulevikuplaanidest. See aitab luua teie vahel stabiilsust ja kindlustunnet.

Kaalud (23. september – 22. oktoober)

Kaalud, täna on hea päev kompromisside tegemiseks oma suhtes. Mõlemad partnerid ei saa alati seda, mida tahavad, ja see on okei. Oluline on leida lahendus, mis rahuldaks mõlemat osapoolt.

Skorpion (23. oktoober – 21. november)

Skorpionid, täna on hea päev oma partneriga kirglikeks hetkedeks. Teie intensiivsus ja magnetism on eriti tugev ja teie partner tunneb end teie läheduses eriti ihaldusväärselt.

Ambur (22. november – 21. detsember)

Amburid, täna on hea päev reisimiseks oma partneriga. Avastage koos uusi kohti ja kogege uusi asju. See aitab tuua teie suhtesse värskust ja põnevust.

Kaljukits (22. detsember – 19. jaanuar)

Kaljukitsed, täna on hea päev oma partneriga tulevikuplaanide tegelemiseks. Rääkige oma eesmärkidest ja unistustest ning leidke viise, kuidas neid koos saavutada.

Veevalaja (20. jaanuar – 18. veebruar)

Veevalajad, täna on hea päev oma partneriga oma iseseisvuse säilitamiseks. Te ei pea alati koos olema ja see on okei. Oluline on anda teineteisele ruumi ja aega iseendale.

Kalad (19. veebruar – 20. märts)

Kalad, täna on hea päev oma partneriga unistamiseks. Rääkige oma fantaasiatest ja soovidest ning kujutage ette koos oma ideaalset elu. See aitab tuua teie suhtesse romantikat ja inspiratsiooni.

Vaata ka:

photo 1587773403675 ba676c122bf3

Rahandusministeerium: Alkoholiaktsiisi ja Käibemaksu Tõus Võib Suurendada Piirikaubandust, Kuid Tarbimine Väheneb

Rahandusministeerium prognoosib, et käibemaksu ja alkoholiaktsiisi tõus võib oluliselt suurendada piirikaubanduse osakaalu Eesti inimeste alkoholitarbimises,

Blue Breaking News YouTube Channel Art

Eesti toetab Hiina elektriautodele tasakaalustava tollimaksu kehtestamist

Täna kinnitas valitsus Eesti seisukohad Hiinas toodetud elektriautode tollimaksu osas. Eesti pooldab tasakaalustava tollimaksu kehtestamist