Thursday , 19 September 2024
Paeva sonum

Päeva Sõnum – Reede 5 aprill 2024

“Kallid sõbrad, täna astume taas uude päeva, kus avanevad lõpmatud võimalused ja väljakutsed. Ärgem laske end heidutada möödunud päevade raskustest või homse muredest. Olgu meie fookus siin ja praegu, kus me saame kõige rohkem mõjutada.

Iga päev toob meie ellu uusi võimalusi õppida, kasvada ja kogeda armastust ning rõõmu. Ärgem unustagem, et isegi kõige väiksemad hetked võivad tuua suurt rõõmu, olgu see siis hommikune päikesetõus, naeratuse vahetus sõbraga või hetk iseendas rahu leidmisel.

Olge täna lahked, nii enda kui teiste vastu. Olge tänulikud kõige eest, mis teil on, olgu see siis suured või väikesed õnnistused teie elus. Ärge kartke võtta riske ja astuda välja oma mugavustsoonist, sest just seal asub kasv ja eneseavastamine.

Olge avatud uutele võimalustele ja kohtumistele, sest tihti peitub elu suurimaid aardeid ootamatutes kohtades ja inimeste seas, keda me pole veel kohanud. Ärge unustage hoida oma unistusi elus ja püüdke igapäevaselt astuda samme nende suunas.

Olge täna julged, armastavad ja siirad. Laske oma südamevalgusel särada ning jagage seda ka teistega. Me oleme kõik osa sellest suurest ja imelisest maailmast ning meie igapäevased teod ja valikud saavad muuta selle paremaks paigaks meile kõigile.

Olge täna parim versioon iseendast ja laske endal särada nii sees kui väljas. Uskuge endasse ja oma võimetesse ning ärge kunagi kaotage lootust. Iga päev on uus võimalus alguseks, seega haarake sellest kinni ja tehke sellest midagi imelist!

Head päeva, armsad sõbrad!”

Vaata ka:

photo 1587773403675 ba676c122bf3

Rahandusministeerium: Alkoholiaktsiisi ja Käibemaksu Tõus Võib Suurendada Piirikaubandust, Kuid Tarbimine Väheneb

Rahandusministeerium prognoosib, et käibemaksu ja alkoholiaktsiisi tõus võib oluliselt suurendada piirikaubanduse osakaalu Eesti inimeste alkoholitarbimises,

Blue Breaking News YouTube Channel Art

Eesti toetab Hiina elektriautodele tasakaalustava tollimaksu kehtestamist

Täna kinnitas valitsus Eesti seisukohad Hiinas toodetud elektriautode tollimaksu osas. Eesti pooldab tasakaalustava tollimaksu kehtestamist