Thursday , 19 September 2024
taroskoop minuaeg.com

Taroskoop- Neljapäev 22 veebruar 2024

Jäär (21. märts – 19. aprill): Võib juhtuda, et tunned end pettununa või vihasena ning soovid vastupandada. Selle asemel kasuta energiat, et oma emotsioone mõista ja nendega tervislikult toime tulla.

Sõnn (20. aprill – 20. mai): Võimalik, et tunned end materiaalselt ebaturvalisena või oled teinud mõne kaotuse. See on aeg keskenduda oma väärtustele ja sellele, mis on elus tõeliselt oluline.

Kaksikud (21. mai – 20. juuni): Suhtluses teistega võib esineda segadust või arusaamatusi. Pühenda tähelepanu selgele ja ausale suhtlemisele ning kuula teisi tõeliselt.

Vähk (21. juuni – 22. juuli): Võib esineda emotsioonide tulv, mis võib olla seotud kodu või perega. Leia toetavaid inimesi ja väljenda oma tundeid tervislikul viisil.

Lõvi (23. juuli – 22. august): Tunned tugevat vajadust ennast väljendada, kuid ole ettevaatlik, et mitte olla liiga uhke või eneseimetlev. Kasuta oma loomingulist energiat positiivselt.

Neitsi (23. august – 22. september): Võib esineda kriitikat või perfektsioonismiootusi. Keskendu praktilistele asjadele ja ära hangu detailides kinni.

Kaalud (23. september – 22. oktoober): Tunded end lõhestunu kahe otsuse vahel. Pühenda aega, et kaaluda kõiki võimalusi hoolikalt ja otsustada oma südame järgi.

Skorpion (23. oktoober – 21. november): Võib esineda saladusi või varjatud tundeid. Ole aus iseendaga ja teistega ning ära karda tõde tunnistada.

Ambur (22. november – 21. detsember): Tunned tugevat optimismi ja lootust, kuid ole ettevaatlik, et mitte olla liiga idealistlik. Häälesta oma entusiasmi realistlike tegevustega.

Kaljukits (22. detsember – 19. jaanuar): Töötegemises ja karjääris võivad esineda takistused. Ole püsiv ja kannatlik ning ära lase raskustel end heidutada.

Veevalaja (20. jaanuar – 18. veebruar): Võib esineda tunnet, et oled grupi või kogukonna poolt tõrjutud. Leia ühiseid huvisid ja tegevusi teistega ning loo positiivseid sidemeid.

Kalad (19. veebruar – 20. märts): Tunned intuitiivselt, mis toimub, aga võid karta oma tundeid väljendada. Leia julgust olla aus iseendaga ja teistega ning jagada oma arvamust.

Vaata ka:

Blue Breaking News YouTube Channel Art

Eesti toetab Hiina elektriautodele tasakaalustava tollimaksu kehtestamist

Täna kinnitas valitsus Eesti seisukohad Hiinas toodetud elektriautode tollimaksu osas. Eesti pooldab tasakaalustava tollimaksu kehtestamist

doctor g4be6b6acb 640

Tervise ja Heaolu Horoskoop: Reede 20 september 2024

Jäär (21. märts – 19. aprill) Tervise ja Heaolu Horoskoop: Pööra tähelepanu oma energiatasele. Tänane