Thursday , 19 September 2024
taroskoop minuaeg.com

Taroskoop: Kolmapäev 21 veebruar 2024

Jäär (21. märts – 19. aprill)

Kaart: Keiser. Täna on aeg võtta juhtimine ja astuda oma elus vastutusele. Kasutage oma kindlameelsust ja sihikindlust, et saavutada oma eesmärke.

Sõnn (20. aprill – 20. mai)

Kaart: Maailm. Täna on aeg tähistada oma saavutusi ja nautida oma edu. See on ka aeg ette valmistuda uuteks algusteks ja seiklusteks.

Kaksikud (21. mai – 20. juuni)

Kaart: Narr. Täna on aeg olla avatud uutele võimalustele ja kogemustele. Võtke vastu risk ja astuge tundmatusse.

Vähk (21. juuni – 22. juuli)

Kaart: Kuu. Täna on aeg usaldada oma intuitsiooni ja emotsioone. Pöörake tähelepanu oma sisehäälele ja ärge kartke oma tundeid väljendada.

Lõvi (23. juuli – 22. august)

Kaart: Päike. Täna on aeg särada ja jagada oma valgust maailmaga. Teie energia ja optimism on nakkav, seega ärge kartke olla tähelepanu keskmes.

Neitsi (23. august – 22. september)

Kaart: Torn. Täna on aeg olla valmis ootamatuteks muutusteks. Need muutused võivad olla väljakutsuvad, aga pakuvad ka uusi võimalusi.

Kaalud (23. september – 22. oktoober)

Kaart: Mõõdukus. Täna on aeg leida tasakaalu oma elus. Pöörake tähelepanu oma vaimsele ja füüsilisele heaolule ning ärge kartke abi küsida.

Skorpion (23. oktoober – 21. november)

Kaart: Surm. Täna on aeg lasta lahti vanast ja teha ruumi uuele. See võib olla raske protsess, aga see on vajalik kasvamiseks ja arenguks.

Ambur (22. november – 21. detsember)

Kaart: Ratas. Täna on aeg olla valmis elus ettetulevateks pööreteks. Teie elu on dünaamiline ja täis ootamatusi, seega nautige seda sõitu.

Kaljukits (22. detsember – 19. jaanuar)

Kaart: Eremiit. Täna on aeg veeta aega iseendaga ja mõtiskleda oma elu üle. Pöörake tähelepanu oma sisemisele tarkusele ja ärge kartke üksi olla.

Veevalaja (20. jaanuar – 18. veebruar)

Kaart: Täht. Täna on aeg järgida oma unistusi ja eesmärke. Teie teekond on täis väljakutseid, aga teie sihikindlus aitab teil saavutada kõike, mida soovite.

Kalad (19. veebruar – 20. märts)

Kaart: Karikate Rüütel. Täna on aeg olla avatud uutele suhetele ja armastusele. Teie süda on avatud ja valmis vastu võtma uusi kogemusi.

Pange tähele: See on üldine taroskoop ja see ei pruugi kehtida iga inimese kohta. Teie individuaalset taroskoopi saab luua, võttes arvesse teie sünnikaarti ja teie elu praegust olukorda.

Nõuanne: Kui soovite saada personaalsemat taroskoopia lugemist, võite saata e-maili: info@minuaeg.com

Vaata ka:

Blue Breaking News YouTube Channel Art

Eesti toetab Hiina elektriautodele tasakaalustava tollimaksu kehtestamist

Täna kinnitas valitsus Eesti seisukohad Hiinas toodetud elektriautode tollimaksu osas. Eesti pooldab tasakaalustava tollimaksu kehtestamist

doctor g4be6b6acb 640

Tervise ja Heaolu Horoskoop: Reede 20 september 2024

Jäär (21. märts – 19. aprill) Tervise ja Heaolu Horoskoop: Pööra tähelepanu oma energiatasele. Tänane