Thursday , 19 September 2024
horoskoop

Siin on tähemärgid reastatud toredaimast kuni ebameeldivamani

  1. Jäär (21. märts – 19. aprill): Jäär on seiklushimuline, entusiastlik ja julge. Neil on tavaliselt hea huumorimeel ning nad on valmis võtma riske, et saavutada oma eesmärke.

  1. Kaalud (23. september – 22. oktoober): Kaalud on sotsiaalsed, harmooniameelsed ja õiglased. Neil on kalduvus vältida konflikte ning nad otsivad alati tasakaalu ja koostööd.
  1. Lõvi (23. juuli – 22. august): Lõvi on enesekindel, heldeline ja loominguline. Neil on tavaliselt tugev juhtimisvõime ning nad naudivad tähelepanu keskpunkti olemist.

  1. Ambur (22. november – 21. detsember): Ambur on seiklushimuline, avatud meelega ja optimistlik. Neil on tavaliselt sügav huvi erinevate kultuuride ja filosoofiate vastu ning nad armastavad avastada uusi ideid ja kohti.

  1. Kaksikud (21. mai – 20. juuni): Kaksikud on uudishimulikud, vaimukad ja mitmekülgsed. Neil on kalduvus suhtlema erinevate inimestega ning nad naudivad vaimset stimulatsiooni.

  1. Veevalaja (20. jaanuar – 18. veebruar): Veevalaja on originaalne, sõltumatu ja humanitaarne. Neil on tavaliselt progressiivsed vaated ning nad püüavad luua paremat maailma kollektiivse tegevuse kaudu.
  1. Kaljukits (22. detsember – 19. jaanuar): Kaljukits on ambitsioonikas, vastupidav ja praktiline. Neil on tavaliselt tugev tööeetika ning nad püüavad saavutada oma eesmärke läbi järjepideva pingutuse.

  1. Neitsi (23. august – 22. september): Neitsi on kohusetundlik, analüütiline ja abivalmis. Neil on tavaliselt terav mõistus ning nad püüavad täiuslikkust saavutada oma tegevustes.

  1. Skorpion (23. oktoober – 21. november): Skorpion on kirglik, intensiivne ja visa. Neil on tavaliselt sügavad emotsioonid ning nad püüavad avastada varjatud tõdesid ja sügavusi.

  1. Kalad (19. veebruar – 20. märts): Kalad on kaastundlikud, intuitiivsed ja loovad. Neil on tavaliselt rikas sisemaailm ning nad on võimelised nägema asju erinevatest perspektiividest.
  1. Sõnn (20. aprill – 20. mai): Sõnn on kannatlik, praktiline ja truu. Neil on tavaliselt tugevad väärtused ning nad hindavad stabiilsust ja mugavust.

  1. Vähk (21. juuni – 22. juuli): Vähk on tundlik, hooliv ja emotsionaalne. Neil on tavaliselt sügavad sidemed oma pere ja lähedastega ning nad püüavad luua turvalist ja toetavat keskkonda.

Vaata ka:

photo 1587773403675 ba676c122bf3

Rahandusministeerium: Alkoholiaktsiisi ja Käibemaksu Tõus Võib Suurendada Piirikaubandust, Kuid Tarbimine Väheneb

Rahandusministeerium prognoosib, et käibemaksu ja alkoholiaktsiisi tõus võib oluliselt suurendada piirikaubanduse osakaalu Eesti inimeste alkoholitarbimises,

Blue Breaking News YouTube Channel Art

Eesti toetab Hiina elektriautodele tasakaalustava tollimaksu kehtestamist

Täna kinnitas valitsus Eesti seisukohad Hiinas toodetud elektriautode tollimaksu osas. Eesti pooldab tasakaalustava tollimaksu kehtestamist