Monday , 16 September 2024
minuaeg 2

Siin on 20 väikest asja, mida naised teevad ja mida mehed salaja armastavad

  1. Pisikesed žestid tähelepanu avaldamiseks: Näiteks kui naine hoiab mehe käest kinni või paneb õrnalt käe tema seljale.

  1. Oma naeratuse jagamine: Mehed armastavad naiste siirast naeratust, mis võib tõsta nende meeleolu ja tuua rõõmu päeva.

  1. Väikesed üllatused: Näiteks naise poolt valmistatud hommikusöök või ootamatu armas sõnum keset päeva.

  1. Hoolitsemine: Mehed hindavad seda, kui naine hoolitseb nende eest, olgu see siis nende tervise, heaolu või isegi riietuse osas.

  1. Oskus kuulata: Mehed väärtustavad naiste võimet kuulata ja mõista nende mõtteid ja tundeid ilma hinnanguid andmata.

  1. Võime näidata emotsioone: Mehed armastavad seda, kui naine julgeb näidata oma tundeid ja olla haavatav nende ees.

  1. Toetamine unistuste poole püüdlemisel: Kui naine julgustab meest järgima oma unistusi ja eesmärke, tekitab see temas austust ja tänulikkust.

  1. Komplimentide jagamine: Mehed armastavad, kui naised märkavad ja kiidavad neid, olgu siis nende välimuse, saavutuste või isiklike omaduste osas.

  1. Südamlik kallistus: Üks soe kallistus võib tekitada tundeid sügavast ühendusest ja lähedusest.

  1. Väikesed füüsilised puudutused: Näiteks kui naine sirutab käe mehe poole või paitab tema põske.

  1. Võime olla iseend: Mehed hindavad seda, kui naine julgeb olla autentne ja avatud oma mõtete ja tunnete suhtes.

  1. Humoorikus ja naljasoon: Mehed armastavad naiste huumorimeelt ja võimet naerda koos nendega.

  1. Suhtlus huvi tekitavatel teemadel: Mehed naudivad sügavamatel teemadel vestlemist, mis viib nende mõtlemist ja perspektiivi avardamiseni.

  1. Kokkamisoskus: Mehed armastavad, kui naine valmistab neile maitsvat toitu ja jagab nendega kulinaarseid elamusi.

  1. Väikesed tähelepanuavaldused igapäevastes tegevustes: Näiteks kui naine paneb märku, kui mees teeb midagi hästi või aitab kodutöödes.

  1. Huvi tundmine nende hobide vastu: Mehed hindavad, kui naine osaleb nende huvide ja hobidega seotud tegevustes või näitab nende vastu huvi.

  1. Kvaliteetaeg koos veetmine: Mehed armastavad aega veeta naisega, olgu siis romantilisel kohtingul, seikluslikul matkal või lihtsalt kodus filme vaadates.

  1. Õrnus ja hoolitsus: Mehed hindavad naise võimet olla õrn ja hooliv, olgu siis tegemist väikeste puudutuste või hellade sõnadega.

  1. Initsiatiiv romantiliste žestide osas: Mehed armastavad, kui naine võtab initsiatiivi romantilistes olukordades, olgu siis tegemist suudlusega ootamatul hetkel või armastuskirjaga.

  1. Tugi raskel hetkel: Kõige olulisem on see, et mehed armastavad, kui naine on nende kõrval nii headel kui halbadel aegadel ning pakub neile toetust ja lohutust, kui seda vajatakse.

Vaata ka:

pound euro exchange rate brexit news dollar gbp latest 899653

Üks tähemärk saab septembrikuus suure summa raha.

Planeetidel on meile ilusaid üllatusi varuks selle aasta septembrikuuks. Mõned tähemärgid leiavad sellel kuul armastuse,

aFEP 4102

Hussar ja Mihkelson rääkisid Serbia välisministriga Ukraina toetamise tähtsusest

Riigikogu esimees Lauri Hussar ja väliskomisjoni esimees Marko Mihkelson arutasid täna Serbia välisministri Marko Ðjurićiga