Thursday , 19 September 2024
manuel schinner ZwjFuJ7ebpk unsplash

Just nii palju lapsi peaks sul horoskoobi järgi olema.

Jäär (21. märts – 19. aprill): Kaks last – üks, kellega nad saavad võidelda ja teine, keda nad saavad juhendada ja inspireerida.
Loe teisi horoskoope SIIT

Sõnn (20. aprill – 20. mai): Üks laps – kellele nad saavad pühenduda täielikult ja kelle üle uhked olla oma püsiva perekonna ja kodu loomisel.

Kaksikud (21. mai – 20. juuni): Kolm last – sest nii palju erinevaid isiksusi ja dünaamikat on nende jaoks täiuslik!
Loe teisi horoskoope SIIT

Vähk (21. juuni – 22. juuli): Neli last – sest nad armastavad perekonda ja tunnevad end kõige õnnelikumana, kui nende kodu on täis naeru ja armastust.
Loe teisi horoskoope SIIT

Lõvi (23. juuli – 22. august): Kaks last – üks, keda nad saavad hellitada ja teine, kellele nad saavad oma uhkust ja armastust näidata.

Loe teisi horoskoope SIIT

Neitsi (23. august – 22. september): Üks laps – kelle eest nad saavad hoolitseda ja kelle üle saavad nad oma tähelepanu ja analüütilisi oskusi rakendada.
Loe teisi horoskoope SIIT

Kaalud (23. september – 22. oktoober): Kolm last – sest nad armastavad harmooniat ja tasakaalu ning nende jaoks on täiuslik perekond kolmeliikmeline.
Loe teisi horoskoope SIIT

Skorpion (23. oktoober – 21. november): Üks laps – keda nad saavad täielikult mõista ja kellele nad saavad oma kirge ja intensiivsust jagada.
Loe teisi horoskoope SIIT

Ambur (22. november – 21. detsember): Neli last – sest nad armastavad seiklusi ja avastusi ning nende jaoks on pere suur ja mitmekesine.
Loe teisi horoskoope SIIT

Kaljukits (22. detsember – 19. jaanuar): Kaks last – üks, kellele nad saavad edasi anda oma tarkuse ja teine, kellest saab nende uhkus ja rõõm.

Loe teisi horoskoope SIIT

Veevalaja (20. jaanuar – 18. veebruar): Kolm last – sest nad armastavad uuenduslikkust ja erinevust ning nende jaoks on pere koosneb erinevatest ja ainulaadsetest isiksustest.
Loe teisi horoskoope SIIT

Kalad (19. veebruar – 20. märts): Viis last – sest nende kujutlusvõime ja empaatiavõime tähendab, et neil on alati ruumi rohkemate laste armastamiseks ja hoolitsemiseks.
Loe teisi horoskoope SIIT

  1. Pereplaneerija Horoskoop”
  2. “Laste Arv Horoskoobis”
  3. “Pereloomise Tähtkuju”
  4. “Lastearv ja Tähemärgid”
  5. “Perekonna Prognoos: Tähemärkide Järgi”
  6. “Laste Arv Astroloogias”
  7. “Pereõnn ja Tähemärgid”
  8. “Horoskoop: Laste Hulga Prognoos”
  9. “Tähemärkide Pereplaanija”
  10. “Laste Arv: Astroloogiline Vaade”

Vaata ka:

photo 1587773403675 ba676c122bf3

Rahandusministeerium: Alkoholiaktsiisi ja Käibemaksu Tõus Võib Suurendada Piirikaubandust, Kuid Tarbimine Väheneb

Rahandusministeerium prognoosib, et käibemaksu ja alkoholiaktsiisi tõus võib oluliselt suurendada piirikaubanduse osakaalu Eesti inimeste alkoholitarbimises,

Blue Breaking News YouTube Channel Art

Eesti toetab Hiina elektriautodele tasakaalustava tollimaksu kehtestamist

Täna kinnitas valitsus Eesti seisukohad Hiinas toodetud elektriautode tollimaksu osas. Eesti pooldab tasakaalustava tollimaksu kehtestamist