Thursday , 19 September 2024
love 2331486 960 720 576x560 1

Armastuse horoskoop – Laupäev 3. veebruar 2024

Laupäev, 3. veebruar 2024, toob armastuse valdkonnas kaasa uusi võimalusi ja väljakutseid. Vaatame, mida tähed on ette valmistanud igale sodiaagimärgile selles õrnas ja kirglikus sfääris.

Jäär (21. märts – 19. aprill)

Ole valmis üllatusteks armastuses. Võimalik, et kohtad kedagi, kes paneb su südame kiiremini põksuma. Võta initsiatiivi ja ära karda teha esimest sammu.

Sõnn (20. aprill – 20. mai)

Aeg keskenduda suhete süvendamisele. Kui oled suhtes, on hea aeg jagada oma tundeid ja unistusi partneriga. Vallalistel soovitatakse mitte kiirustada uute tutvuste loomisega.

Kaksikud (21. mai – 20. juuni)

Suhtlus on võtmesõna. Kasuta seda aega, et avada oma südant ja rääkida ausalt oma soovidest ja vajadustest. Kuula ka, mida partneril on öelda.

Vähk (21. juuni – 22. juuli)

Võimalik, et tunned vajadust olla lähedasem oma kallimaga. Planeeri romantiline õhtu või ühine puhkus. Vallalistele võib see päev tuua ootamatuid kohtumisi.

Lõvi (23. juuli – 22. august)

Sinu karisma on täna eriti tugev. Kasuta seda oma eeliseks, kuid ära unusta olla siiras. Võimalus leida tõeline armastus on suurem kui kunagi varem.

Neitsi (23. august – 22. september)

Aeg võtta samm tagasi ja hinnata, mida sa tegelikult suhtelt ootad. Võimalik, et avastad uusi tõdesid enda ja oma soovide kohta.

Kaalud (23. september – 22. oktoober)

Sotsiaalsed üritused võivad pakkuda huvitavaid kohtumisi. Ole avatud ja julge, kuid samas vali hoolega, kellele oma aega ja tähelepanu pühendad.

Skorpion (23. oktoober – 21. november)

Kirg ja sügavad tunded on esiplaanil. Jaga oma tundeid partneriga ja ole valmis süvendama oma suhet uuele tasemele. Vallalistel on võimalus kohata kedagi, kes mõistab neid sügaval tasandil.

Ambur (22. november – 21. detsember)

Seiklus kutsub ka armastuses. Ole avatud uutele kogemustele ja lase oma suhtel voolata vabalt. See võib viia sind põnevate avastusteni nii enda kui ka partneri kohta.

Kaljukits (22. detsember – 19. jaanuar)

Aeg keskenduda praktilistele aspektidele suhtes. Võimalik, et peate partneriga arutama olulisi teemasid, mis puudutavad teie ühist tulevikku.

Veevalaja (20. jaanuar – 18. veebruar)

Sinu loovus ja originaalsus muudavad sind vastupandamatuks. Jaga oma unikaalseid ideid ja unistusi partneriga, see toob teid lähemale.

Kalad (19. veebruar – 20. märts)

Tunded on intensiivsed ja võivad viia sügavate emotsionaalsete avastusteni. Ole valmis avama oma südant ja laskma armastusel õitseda.

Vaata ka:

Blue Breaking News YouTube Channel Art

Eesti toetab Hiina elektriautodele tasakaalustava tollimaksu kehtestamist

Täna kinnitas valitsus Eesti seisukohad Hiinas toodetud elektriautode tollimaksu osas. Eesti pooldab tasakaalustava tollimaksu kehtestamist

taroskoop minuaeg.com

Taroskoop – Reede 20 september 2024

Jäär (21. märts – 19. aprill) Kaart: RikkausTõlgendus: Täna võib sul tekkida tunne, et oled