Thursday , 19 September 2024
taroskoop minuaeg.com

Taroskoop – Laupäev 3. veebruar 2024

Laupäev, 3. veebruar 2024, toob kaasa uued võimalused ja väljakutsed, mida taroskoop aitab lahti mõtestada. Vaatame, mida tarokaardid ennustavad igale tähemärgile selleks päevaks:

Jäär (21. märts – 19. aprill)

Kaart: Keisrinna Päev keskendub viljakusele, loovusele ja hoolitsusele. Hea aeg alustada uusi projekte või pühenduda perele. Kuula oma intuitsiooni ja lase oma looval energial voolata.

Sõnn (20. aprill – 20. mai)

Kaart: Erak Aeg võtta hetk iseendale ja mõtiskleda oma elutee üle. Erak soovitab aeglustada ja leida sisemist rahu. Tähtis on keskenduda oma sisemisele häälele.

Kaksikud (21. mai – 20. juuni)

Kaart: Mõõgad Äss Uued ideed ja mõtted võivad teid tabada ootamatult. Mõõgad Äss toob kaasa selguse ja läbimurde mõtlemises. Võtke julgelt vastu otsuseid, mis viivad teid edasi.

Vähk (21. juuni – 22. juuli)

Kaart: Maailm Tähistage oma saavutusi ja vaadake tulevikku optimismiga. Maailm ennustab lõpetamist ja täiustumist, viies teid uuele eluetapile. Avage end uutele võimalustele.

Lõvi (23. juuli – 22. august)

Kaart: Narr Uus algus ja seiklused ootavad teid. Narr julgustab võtma riske ja usaldama universumi voogu. Hüppa tundmatusse ja avasta, mida elul on pakkuda.

Neitsi (23. august – 22. september)

Kaart: Surm Ärge kartke muutusi, sest Surm kaart tähistab transformatsiooni ja uuestisündi. See on aeg vana lõpetamiseks, et teha ruumi uuele. Embraceerige muutust positiivselt.

Kaalud (23. september – 22. oktoober)

Kaart: Õiglus Õiglus toob tasakaalu ja harmoonia teie ellu. Olge ausad enda ja teiste suhtes. Täna on hea päev lahendada vaidlusi ja taastada õiglustunnet.

Skorpion (23. oktoober – 21. november)

Kaart: Torn Oodake ootamatuid muutusi, mis võivad esmapilgul tunduda häirivad, kuid lõpuks toovad vabastust. Torn purustab vana, et luua ruumi uuele ja paremale.

Ambur (22. november – 21. detsember)

Kaart: Täht Lootus, inspiratsioon ja selgus on teie teejuhid. Täht annab julgust ja usku oma unistustesse. Järgige oma südant ja olge optimistlikud tuleviku suhtes.

Kaljukits (22. detsember – 19. jaanuar)

Kaart: Saatan Olge teadlikud sõltuvustest ja piirangutest, mis takistavad teie arengut. Saatan hoiatab eneseahelatesse jäämise eest. Vabastage end piirangutest ja liikuge edasi.

Veevalaja (20. jaanuar – 18. veebruar)

Kaart: Mõõdukus Tasakaal ja harmoonia on võtmetähtsusega. Mõõdukus meenutab, et mõõdukus kõiges toob sisemise rahu. Leidke oma elus tasakaalupunkt.

Kalad (19. veebruar – 20. märts)

Kaart: Keiser Aeg võtta juhtimine enda kätte ja rakendada distsipliini. Keiser soosib struktuuri ja korra loomist. Pange oma plaanid kindlalt paika ja tegutsege julgelt.

Vaata ka:

Blue Breaking News YouTube Channel Art

Eesti toetab Hiina elektriautodele tasakaalustava tollimaksu kehtestamist

Täna kinnitas valitsus Eesti seisukohad Hiinas toodetud elektriautode tollimaksu osas. Eesti pooldab tasakaalustava tollimaksu kehtestamist

doctor g4be6b6acb 640

Tervise ja Heaolu Horoskoop: Reede 20 september 2024

Jäär (21. märts – 19. aprill) Tervise ja Heaolu Horoskoop: Pööra tähelepanu oma energiatasele. Tänane