Thursday , 19 September 2024
taroskoop minuaeg.com

Vebruarikuu taroskoop 2024

Vebruarikuu taroskoop 2024 pakub igale tähemärgile juhiseid, inspiratsiooni ja nõuandeid, et saaksite sellest kuust maksimumi võtta. Taroskoop annab ülevaate energia muutustest, võimalikest väljakutsetest ja võimalustest, mis teie teed võivad ristata. Allpool on iga tähemärgi jaoks lühike taroskoop, mis põhineb ühel kaardil.

Jäär (21. märts – 19. aprill)

Kaart: Keisrinna Sõnum: Vebruar toob kaasa loovuse ja viljakuse aja. See on suurepärane kuu oma ideede elluviimiseks ja uute projektide alustamiseks. Hoolitsege enda ja oma lähedaste eest.

Sõnn (20. aprill – 20. mai)

Kaart: Maailm Sõnum: Saavutate kuu jooksul mõne olulise eesmärgi või lõpetate projekti, mis on teile kaua aega südame peal olnud. See on aeg tähistamiseks ja uute sihtide seadmiseks.

Kaksikud (21. mai – 20. juuni)

Kaart: Narr Sõnum: Võtke vastu uusi võimalusi ja ärge kartke astuda tundmatusse. See on aeg riskimiseks ja uute teekondade alustamiseks. Usaldage oma intuitsiooni.

Vähk (21. juuni – 22. juuli)

Kaart: Torn Sõnum: Oodake ootamatuid muutusi, mis võivad esialgu tunduda häirivad, kuid lõpuks toovad need teie ellu positiivseid muudatusi. Olge avatud uuele ja laske lahti vanast.

Lõvi (23. juuli – 22. august)

Kaart: Päike Sõnum: Vebruar toob teile rõõmu, edu ja õnne. Nautige elu helgemat poolt ja jagage oma positiivset energiat ka teistega.

Neitsi (23. august – 22. september)

Kaart: Erak Sõnum: Võtke aega iseendale, et mõtiskleda oma elu ja tulevikuplaanide üle. See on hea aeg sisemiseks kasvuks ja eneseleidmiseks.

Kaalud (23. september – 22. oktoober)

Kaart: Õiglus Sõnum: Vebruaris on oluline hoida tasakaalu oma isiklikus ja professionaalses elus. Tehke õiglaseid otsuseid ja olge ausad enda ja teiste suhtes.

Skorpion (23. oktoober – 21. november)

Kaart: Surm Sõnum: See on aeg transformatsiooniks. Laske lahti sellest, mis ei teeni teid enam, et teha ruumi uuele kasvule ja arengule.

Ambur (22. november – 21. detsember)

Kaart: Temperance (Mõõdukus) Sõnum: Leidke oma elus tasakaal ja harmoonia. Vältige äärmuslikkust ja leidke kesktee oma soovide ja võimaluste vahel.

Kaljukits (22. detsember – 19. jaanuar)

Kaart: Kurat Sõnum: Võidelge oma sõltuvuste ja kinnisideedega. On aeg vabaneda piiravatest mõttemustritest ja käitumisest.

Veevalaja (20. jaanuar – 18. veebruar)

Kaart: Täht Sõnum: Vebruar toob teile lootust, inspiratsiooni ja uusi võimalusi. Järgige oma unistusi ja olge optimistlik tuleviku suhtes.

Kalad (19. veebruar – 20. märts)

Kaart: Kuu Sõnum: Kuulake oma intuitsiooni ja pöörake tähelepanu oma unistustele. See on aeg, mil peidetud tõed ja tunded võivad pinnale kerkida.

Vaata ka:

Blue Breaking News YouTube Channel Art

Eesti toetab Hiina elektriautodele tasakaalustava tollimaksu kehtestamist

Täna kinnitas valitsus Eesti seisukohad Hiinas toodetud elektriautode tollimaksu osas. Eesti pooldab tasakaalustava tollimaksu kehtestamist

doctor g4be6b6acb 640

Tervise ja Heaolu Horoskoop: Reede 20 september 2024

Jäär (21. märts – 19. aprill) Tervise ja Heaolu Horoskoop: Pööra tähelepanu oma energiatasele. Tänane