Friday , 20 September 2024
love 2331486 960 720 576x560 1

Armastuse horoskoop – Neljapäev 1 veebruar 2024


Jäär (21. märts – 19. aprill)

Täna on hea päev, et olla romantiline ja hooliv. Sa oled valmis näitama oma armastust oma partnerile. Võid korraldada talle üllatuse või lihtsalt öelda talle, kui palju ta sulle tähendab.

Sõnn (20. aprill – 20. mai)

Täna on hea päev, et rääkida oma partneriga oma tunnetest. Sa oled valmis olema aus ja avatud. Võid rääkida talle oma unistustest ja eesmärkidest.

Kaksikud (21. mai – 20. juuni)

Täna on hea päev, et veeta aega oma partneriga. Sa oled valmis lõbutsema ja nautima koosolemist. Võid minna koos välja sööma, kinosse või lihtsalt jalutama.

Vähk (21. juuni – 22. juuli)

Täna on hea päev, et olla lähedane oma partneriga. Sa oled valmis näitama oma armastust ja toetust. Võid teha talle massaaži või lihtsalt kuulata teda.

Lõvi (23. juuli – 22. august)

Täna on hea päev, et olla romantiline ja sensuaalne. Sa oled valmis näitama oma partnerile, kui väga sa teda ihkad. Võid korraldada talle romantilise õhtusöögi või lihtsalt võtta ta sülle.

Neitsi (23. august – 22. september)

Täna on hea päev, et rääkida oma partneriga oma vajadustest ja soovidest. Sa oled valmis olema aus ja avatud. Võid rääkida talle sellest, mida sa oma suhtes vajad.

Kaalud (23. september – 22. oktoober)

Täna on hea päev, et olla mõistev ja tolerantne oma partneri suhtes. Sa oled valmis mõistma tema vaatenurka ja aktsepteerima teda sellisena, nagu ta on.

Skorpion (23. oktoober – 21. november)

Täna on hea päev, et olla kirglik ja intensiivne. Sa oled valmis näitama oma partnerile, kui palju sa teda armastad. Võid teha talle kingituse või lihtsalt öelda talle, kui palju ta sulle tähendab.

Ambur (22. november – 21. detsember)

Täna on hea päev, et olla vaba ja spontaanne. Sa oled valmis tegema midagi uut ja põnevat koos oma partneriga. Võid minna koos matkale, ujuma või lihtsalt jalutama.

Kaljukits (22. detsember – 19. jaanuar)

Täna on hea päev, et olla realistlik ja praktiline. Sa oled valmis rääkima oma partneriga oma tulevikuplaanidest. Võid arutada koos, mida soovite koos saavutada.

Veevalaja (20. jaanuar – 18. veebruar)

Täna on hea päev, et olla originaalne ja uuendusmeelne. Sa oled valmis leidma uusi viise, kuidas oma partnerit üllatada. Võid teha talle midagi, mida ta ei oota.

Kalad (19. veebruar – 20. märts)

Täna on hea päev, et olla intuitiivne ja tundlik. Sa oled valmis mõistma oma partneri tundeid. Võid lihtsalt kuulata teda ja olla talle toeks.

Vaata ka:

ingel

Ingli Sõnum – Reede, 20. september 2024

Armsad hingelised, täna on päev, mil inglid saadavad teile erilise kaitse ja juhatuse. Nad paluvad

Paeva sonum

Päeva Sõnum – Reede 20 september 2024

Üldine energia: Täna on uute alguste päev. Universum toetab muutusi ja annab sulle hoogu, et