Thursday , 19 September 2024
Tarokaart

Taroskoop – Kolmapäev 31 jaanuart

Jäär (21. märts – 19. aprill): Kaart – Jõud. Täna peate võib-olla mobiliseerima oma sisemist jõudu, et ületada mõni takistus. Usaldage oma instinkte ja olge julge.

Sõnn (20. aprill – 20. mai): Kaart – Ülempreestrinna. Intuitsioon on täna teie võtmesõna. Kuulake oma sisetunnet, eriti kui tegemist on finants- või armuasjadega.

Kaksikud (21. mai – 20. juuni): Kaart – Torn. Oodake ootamatuid muutusi või ilmutusi. See võib olla häiriv, kuid lõpuks viib see positiivse muutuseni.

Vähk (21. juuni – 22. juuli): Kaart – Kuu. Täna võivad esile kerkida alateadlikud mõtted või tunded. Võtke aega oma emotsioonidega tegelemiseks.

Lõvi (23. juuli – 22. august): Kaart – Päike. Tänane päev lubab rõõmu ja soodsat energiaid. Võtke seda kui võimalust särada ja jagada oma valgust teistega.

Neitsi (23. august – 22. september): Kaart – Eremiit. Võtke aeg maha ja keskenduge eneseanalüüsile. Täna on hea päev introspektsiooniks.

Kaalud (23. september – 22. oktoober): Kaart – Õiglus. Tähtsad otsused või kohtuasjad võivad täna esiplaanile tõusta. Kaaluge kõiki fakte enne, kui teete olulisi valikuid.

Skorpion (23. oktoober – 21. november): Kaart – Surm. See ei tähenda tegelikku surma, vaid suuri muutusi ja transformatsiooni. Ole valmis vabastama vana ja tervitama uut.

Ambur (22. november – 21. detsember): Kaart – Mõõdukus. Tasakaal ja kannatlikkus on täna võtmetähtsusega. Püüdke leida kesktee ja vältida äärmuslikke.

Kaljukits (22. detsember – 19. jaanuar): Kaart – Saatan. Ole teadlik sõltuvustest või kinnisideedest, mis võivad täna pinnale kerkida. Teadvustamine on esimene samm vabanemise suunas.

Veevalaja (20. jaanuar – 18. veebruar): Kaart – Täht. Optimism ja inspiratsioon on teie liitlased. Pöörake tähelepanu oma unistustele ja visioonidele, nad võivad juhatada teid uute võimalusteni.

Kalad (19. veebruar – 20. märts): Kaart – Karikate Kuninganna. Avage oma süda armastusele ja empaatiale. Olete täna teiste tundeid väga tajuv.

Vaata ka:

Blue Breaking News YouTube Channel Art

Eesti toetab Hiina elektriautodele tasakaalustava tollimaksu kehtestamist

Täna kinnitas valitsus Eesti seisukohad Hiinas toodetud elektriautode tollimaksu osas. Eesti pooldab tasakaalustava tollimaksu kehtestamist

doctor g4be6b6acb 640

Tervise ja Heaolu Horoskoop: Reede 20 september 2024

Jäär (21. märts – 19. aprill) Tervise ja Heaolu Horoskoop: Pööra tähelepanu oma energiatasele. Tänane