Thursday , 19 September 2024
woman 1948939 1280

Armastuse Otsimine: Õige Tee Leidmise Kunst

“Kui tundub, et armastuse leidmine on muutunud üha keerulisemaks ning võib-olla isegi võimatuks, siis võib see olla märk sellest, et me oleme ehk seni sellele teemale lähenenud vales suunas. Armastus, olles niivõrd mitmetahuline ja keeruline nähtus, ei pruugi alati avaneda otseste ja ennustatavate radadega. Sageli peame vaatama kaugemale, avastama enda ja oma suhete sügavamaid kihte ning valmisolekut näha armastust erinevates vormides ning ootamatutes kohtades.

Armastuse otsimine nõuab ennekõike eneseavatust ja valmisolekut õppida nii enda kui ka teiste inimeste kohta. Selle asemel, et otsida ainult väliseid tunnuseid või ideaalseid partnereid, võiksime keskenduda sellele, kuidas saame ise kasvada ja areneda ning seeläbi luua sügavamaid ja rikkalikumaid suhteid. Oluline on mõista, et armastus võib varjuda erinevates vormides ning seda võib leida nii romantilistes suhetes kui ka sõpruses, peres ja isegi iseenda sees.

Mõnikord avaneb armastus meie elus just siis, kui oleme selle olemasolus kõige vähem veendunud. Seega, ehk peaksime loobuma kindlatest ootustest ja laskma armastusel leida tee meie ellu omasoodu. Lõppude lõpuks on armastus imeline ja ettearvamatu kingitus ning selle olemasolu tõeliselt kogemine võib nõuda kannatlikkust, avatust ja valmisolekut näha maailma uue ja avarama pilguga.”

Vaata ka:

photo 1587773403675 ba676c122bf3

Rahandusministeerium: Alkoholiaktsiisi ja Käibemaksu Tõus Võib Suurendada Piirikaubandust, Kuid Tarbimine Väheneb

Rahandusministeerium prognoosib, et käibemaksu ja alkoholiaktsiisi tõus võib oluliselt suurendada piirikaubanduse osakaalu Eesti inimeste alkoholitarbimises,

Blue Breaking News YouTube Channel Art

Eesti toetab Hiina elektriautodele tasakaalustava tollimaksu kehtestamist

Täna kinnitas valitsus Eesti seisukohad Hiinas toodetud elektriautode tollimaksu osas. Eesti pooldab tasakaalustava tollimaksu kehtestamist