Thursday , 19 September 2024
love 2331486 960 720 576x560 1

Armastuse Horoskoop – Laupäev, 27. jaanuar 2024

Jäär (21. märts – 19. aprill)

See on suurepärane päev armastuse jaoks. Võimalik, et kohtad kedagi uut, kes võlub sind oma karismaga. Kui oled suhtes, jaga oma tundeid ja unistusi partneriga.

Sõnn (20. aprill – 20. mai)

Täna võid tunda vajadust oma armuelus kindlamaid samme astuda. Olgu selleks siis suhte süvendamine või vana armu taaselustamine. Ole aus oma tunnete suhtes.

Kaksikud (21. mai – 20. juuni)

Sotsiaalsed üritused võivad pakkuda huvitavaid kohtumisi. Kui oled vallaline, ära karda teha esimest sammu. Partneriga oleks täna hea jagada mõtteid tuleviku kohta.

Vähk (21. juuni – 22. juuli)

Täna on hea päev keskenduda suhte tugevdamisele. Väikesed žestid ja tähelepanu võivad tähendada palju. Vallalistena võite leida, et tutvumine sõprade kaudu on eriti viljakas.

Lõvi (23. juuli – 22. august)

Flirt ja romantika on õhus. Kui oled suhtes, planeeri midagi erilist. Vallalistena võib täna õhtu tuua põnevaid üllatusi.

Neitsi (23. august – 22. september)

Pühendu oma suhtele. Võib-olla on aeg rääkida tõsiselt tulevikust või lahendada mõni ammune arusaamatus. Armastus vajab täna praktilist lähenemist.

Kaalud (23. september – 22. oktoober)

Sinu loomulik võlu on täna tipp-punktis. Kasuta seda, et tuua suhtesse sära või võluda kedagi uut. Ole siiski teadlik, et sinu sõnad ja teod mõjuvad eriti tugevalt.

Skorpion (23. oktoober – 21. november)

Võimalik, et tunned soovi oma tundeid sügavamalt uurida. See võib tähendada emotsionaalset vestlust partneriga või mõtisklust oma praeguse suhte üle.

Ambur (22. november – 21. detsember)

Sinu seiklusjanu võib viia sind uute romantiliste võimaluste juurde. Kui oled suhtes, kaaluge koos partneriga mõnd uut ja põnevat tegevust.

Kaljukits (22. detsember – 19. jaanuar)

On aeg võtta oma armuelu tõsisemalt. Olgu see siis suhte edendamine või uue suhte otsimine, ole valmis tegutsema oma südame hääle järgi.

Veevalaja (20. jaanuar – 18. veebruar)

Ole avatud uutele suhtlemisviisidele oma armuelus. Kui oled vallaline, võib internetis tutvumine olla täna eriti edukas. Suhtes olles proovige koos midagi uut ja põnevat.

Kalad (19. veebruar – 20. märts)

Tänane päev toob kaasa tugevad emotsionaalsed kogemused. Kasuta seda võimalust, et jagada oma tõelisi tundeid ja soove partneriga või väljenda ennast ausalt, kui oled vallaline.

Vaata ka:

Blue Breaking News YouTube Channel Art

Eesti toetab Hiina elektriautodele tasakaalustava tollimaksu kehtestamist

Täna kinnitas valitsus Eesti seisukohad Hiinas toodetud elektriautode tollimaksu osas. Eesti pooldab tasakaalustava tollimaksu kehtestamist

taroskoop minuaeg.com

Taroskoop – Reede 20 september 2024

Jäär (21. märts – 19. aprill) Kaart: RikkausTõlgendus: Täna võib sul tekkida tunne, et oled