Thursday , 19 September 2024
photo 1572968621344 5b20c1f2155c

Ingli Sõnum: Kolmapäev 24 jaanuar 2024

“Tänasel päeval kutsuvad inglid sind üles leidma rahu oma südames. Olgu sinu elus toimuvad muutused suured või väikesed, pea meeles, et iga muutus toob endaga kaasa uusi võimalusi ja õppetunde. Ingellik juhendamine on sinuga, aidates sul näha iga olukorda uues valguses ja mõista, et isegi raskustes on peidus õnnistus.

Sinu inglid julgustavad sind täna usaldama oma intuitsiooni ja sisetunnet. Kuula tähelepanelikult sisemist häält, mis juhatab sind õigele teele. See on päev, mil võiksid oma mõtteid ja tundeid väljendada loovalt – olgu selleks kirjutamine, kunst või muusika.

Samuti on täna oluline märgata ja hinnata väikeseid asju, mis toovad rõõmu ja tänutunnet. Ingellik energia ümbritseb sind, toetades sind armastuse ja valgusega. See on päev, et jagada seda armastust ja valgust ka teistega, luues seeläbi positiivset vibratsiooni enda ümber.

Ingellik sõnum tänaseks on: ‘Usu iseendasse ja oma unistustesse. Oled loodud suurepärasteks asjadeks, ja inglid on sinuga, et toetada sind igal sammul.’ Võta aega, et tunnetada seda toetavat energiat ja luba end juhtida usalduse ning armastuse teele.

Pea meeles, et inglid on alati sinuga, pakkudes juhatust ja tuge. Avatud süda ja meel aitavad sul märgata ja vastu võtta inglite sõnumeid, mis on suunatud sinu kõrgeimale hüvangule ja õnnele.”

Vaata ka:

Blue Breaking News YouTube Channel Art

Eesti toetab Hiina elektriautodele tasakaalustava tollimaksu kehtestamist

Täna kinnitas valitsus Eesti seisukohad Hiinas toodetud elektriautode tollimaksu osas. Eesti pooldab tasakaalustava tollimaksu kehtestamist

doctor g4be6b6acb 640

Tervise ja Heaolu Horoskoop: Reede 20 september 2024

Jäär (21. märts – 19. aprill) Tervise ja Heaolu Horoskoop: Pööra tähelepanu oma energiatasele. Tänane