Thursday , 19 September 2024
ingel

Nädala Ingli Sõnum: Esmaspäev 15.01 – Pühapäev 21.01.2024


Nädala inglisõnum 15. jaanuarist kuni 21. jaanuarini 2024 võiks keskenduda isiklikule kasvule ja sisemisele rahule. Siin on inspireeriv sõnum, mis võiks teid sel nädalal juhtida:

“Sel nädalal, 15. kuni 21. jaanuarini 2024, julgustavad inglid teid leidma tasakaalu oma sisemise ja välimise maailma vahel. See on aeg mõtiskleda oma tõeliste eesmärkide ja unistuste üle.

Olge avatud uutele õppetundidele ja kogemustele, mis aitavad teil kasvada ja areneda. Ingellik juhatus rõhutab enesehoolduse tähtsust; leidke aega lõõgastumiseks ja enda eest hoolitsemiseks. Samuti on oluline olla teistele kaastundlik ja mõistev, sest teie headus ja positiivsus võivad olla inspiratsiooniks ja toeks neile teie ümber. Usaldage oma intuitsiooni ja järgige oma südame juhatusi, kuna need juhatavad teid õigele rajale.”

See sõnum on mõeldud julgustama ja toetama teid teie isiklikul teekonnal, aidates teil luua rahulikumat ja rikastavamat nädalat.

Vaata ka:

Blue Breaking News YouTube Channel Art

Valitsus toetas ühistranspordiseaduse muutmise eelnõu esitamist Riigikogule

Eelnõu kohaselt hakkab riik tasuma vedajatele hüvitist nullpiletiga sõitjate eest. Muudatus puudutab eelkõige kommertsvedajaid. Eelnõuga

minuaeg.com uudised

Tänasest saavad alaealised Transpordiameti e-teenindusest juhtimisõigust taotleda

Alates tänasest, 19. septembrist on alaealistel isikutel võimalik Transpordiameti e-teeninduses juhtimisõigust taotleda.  „Uue arendusega tekitasime