Thursday , 19 September 2024
armastushorokoopminuaeg.com

Armastuse Horoskoop – Pühapäev 14 jaanuar 2024

Jäär (21. märts – 19. aprill) Tänane päev võib tuua kaasa üllatavaid arenguid armastuses. Olge avatud uutele tutvustele või süvendage olemasolevat suhet spontaanse žestiga.


Sõnn (20. aprill – 20. mai) Stabiilsus ja turvatunne on teie armuelu võtmesõnad täna. Võtke aega, et näidata oma partnerile, kui palju nad teile tähendavad.


Kaksikud (21. mai – 20. juuni) Sotsiaalsed kohtumised on soodsad, ja võite kohata kedagi, kes püüab teie tähelepanu. Olge julge ja väljendage enda tundeid.


Vähk (21. juuni – 22. juuli) Tänane päev soosib sügavate emotsionaalsete sidemete loomist. Olge avatud oma tõeliste tunnete jagamisele.


Lõvi (23. juuli – 22. august) Romantiline meeleolu on õhus. Võimalik, et kogete midagi erilist koos oma partneriga. Võtke aega, et tähistada oma armastust.


Neitsi (23. august – 22. september) Täna võite tunda soovi oma armuelu rutiinist välja murda. Kaaluge uue tegevuse proovimist koos oma kallimaga.


Kaalud (23. september – 22. oktoober) Tänane päev toob esile teie loomuliku võlu ja karisma. Kasutage seda oma suhte tugevdamiseks või uue armuhuvi leidmiseks.


Skorpion (23. oktoober – 21. november) Täna on hea päev sügavate ja tähendusrikaste vestluste pidamiseks. Avage oma süda ja laske teisel inimesel samuti avaneda.


Ambur (22. november – 21. detsember) Seiklushimu on tänase päeva märksõna. Võtke oma partner seiklusele või kohtuge uute inimestega, kui olete vallaline.


Kaljukits (22. detsember – 19. jaanuar) Tänane päev keskendub praktilisusele ja pühendumisele armastuses. Näidake oma partnerile, et olete nende jaoks olemas ka keerulisematel aegadel.


Veevalaja (20. jaanuar – 18. veebruar) Olete täna eriti loominguline ja leidlik armastuse väljendamisel. Kasutage seda energia, et üllatada oma kallimat või näidata end parimast küljest uuele tutvusele.


Kalad (19. veebruar – 20. märts) Tänane päev soosib unistamist ja romantikat. Olge avatud uutele romantilistele võimalustele või looge oma partneriga unistuste õhtu.

Vaata ka:

Blue Breaking News YouTube Channel Art

Eesti toetab Hiina elektriautodele tasakaalustava tollimaksu kehtestamist

Täna kinnitas valitsus Eesti seisukohad Hiinas toodetud elektriautode tollimaksu osas. Eesti pooldab tasakaalustava tollimaksu kehtestamist

taroskoop minuaeg.com

Taroskoop – Reede 20 september 2024

Jäär (21. märts – 19. aprill) Kaart: RikkausTõlgendus: Täna võib sul tekkida tunne, et oled