Thursday , 19 September 2024
horoskoop

Horoskoop – Neljapäev 11 jaanuar 2024

Jäär (21. märts – 19. aprill): Tänane päev toob esile teie loova poole. Võib-olla avastate uue hobi või naasete mõne vanema juurde, mis on teid alati rõõmustanud. Tööalaselt võib tekkida ootamatu võimalus, mis nõuab kiiret tegutsemist.

Sõnn (20. aprill – 20. mai): Täna on suurepärane päev suhtlemiseks. Teie sõnad on veenvad ja teie mõtted selged. Kasutage seda ära nii tööl kui ka isiklikes suhetes. Tervisega seotud küsimused võivad vajada tähelepanu.

Kaksikud (21. mai – 20. juuni): Teie loomulik uudishimu viib teid täna uute teadmiste ja kogemuste juurde. Ärge kartke proovida midagi uut. Suhtes olevatele Kaksikutele võib päev tuua kaasa huvitavaid vestlusi ja sügavamaid sidemeid.

Vähk (21. juuni – 22. juuli): Tänane päev keskendub kodusele elule. Võimalik, et tunnete vajadust veeta aega oma lähedastega või teha muudatusi oma eluruumides. Emotsionaalne tugi on täna eriti oluline.

Lõvi (23. juuli – 22. august): Teie energiatase on täna kõrge, mistõttu on suurepärane aeg projektide lõpetamiseks, mis on ootel olnud. Samuti võite kogeda edu sotsiaalsetes ettevõtmistes või avalikes esinemistes.

Neitsi (23. august – 22. september): Finantsküsimused võivad täna esile kerkida. Olge investeeringute või suurte ostude tegemisel ettevaatlik. Tervis ja heaolu vajavad täna erilist tähelepanu.

Kaalud (23. september – 22. oktoober): Tänane päev on teie jaoks tasakaalu leidmise kohta. Töö ja eraelu vahel tasakaalu saavutamine võib tuua suurt rahulolu. Võimalikud on uued suhted või olemasolevate tugevdamine.

Skorpion (23. oktoober – 21. november): Teie intuitsioon on täna eriti tugev. Usaldage oma sisetunnet, eriti keeruliste otsuste tegemisel. Isiklikus elus võib tekkida vajadus privaatsuse ja eneseanalüüsi järele.

Ambur (22. november – 21. detsember): Sotsiaalne suhtlus on täna esiplaanil. Kohtumised sõpradega või uute inimestega võivad tuua põnevaid võimalusi. Samuti on hea päev oma unistuste ja eesmärkide üle mõtisklemiseks.

Kaljukits (22. detsember – 19. jaanuar): Karjääri ja tööga seotud küsimused on täna fookuses. Võimalik, et saate tunnustust või edutamist. Samuti on hea aeg pikaajaliste eesmärkide seadmiseks.

Veevalaja (20. jaanuar – 18. veebruar): Tänane päev toob esile teie uudishimu ja soovi õppida. Uute oskuste omandamine või haridusega seotud tegevused on soositud. Reisimine või uute kultuuridega tutvumine võib olla eriti rahuldust pakkuv

Vaata ka:

Blue Breaking News YouTube Channel Art

Eesti toetab Hiina elektriautodele tasakaalustava tollimaksu kehtestamist

Täna kinnitas valitsus Eesti seisukohad Hiinas toodetud elektriautode tollimaksu osas. Eesti pooldab tasakaalustava tollimaksu kehtestamist

taroskoop minuaeg.com

Taroskoop – Reede 20 september 2024

Jäär (21. märts – 19. aprill) Kaart: RikkausTõlgendus: Täna võib sul tekkida tunne, et oled