Thursday , 19 September 2024
ingel minuaeg.com

Ingli Sõnum: Esmaspäev 8.01 – Pühapäev 14.01.2024


Uue nädala inglisõnum võib tuua lootust, valgust ja juhatust. Siin on sõnum, mis võib aidata suunata ja inspireerida sind eelseisval nädalal:

Inglikaardid näitavad, et on aeg sisemiseks peegelduseks ja enesehoolduseks. Võta hetk, et hinnata, kus sa oled oma eluteel, ja mõelda, kuidas saaksid oma unistustele ja eesmärkidele lähemale jõuda. Inglid julgustavad sind kuulama oma südame häält ja järgima oma intuitsiooni.

Tunne rõõmu väikestest asjadest ja leia ilu igas päevas. Inglid meenutavad sulle, et iga hetk on väärtuslik ja et positiivse suhtumisega võid avada uksi uutele võimalustele.

Ära karda küsida abi või juhatust, kui tunned end eksinuna või vajad tuge. Inglid on sinuga, et pakkuda armastust ja kaitset. Usalda, et oled õigel teel, ja tea, et iga samm viib sind edasi sinu tõelise eesmärgi suunas.

Tea, et palvetan igapäev sinu eeest

Vaata ka:

photo 1587773403675 ba676c122bf3

Rahandusministeerium: Alkoholiaktsiisi ja Käibemaksu Tõus Võib Suurendada Piirikaubandust, Kuid Tarbimine Väheneb

Rahandusministeerium prognoosib, et käibemaksu ja alkoholiaktsiisi tõus võib oluliselt suurendada piirikaubanduse osakaalu Eesti inimeste alkoholitarbimises,

Blue Breaking News YouTube Channel Art

Eesti toetab Hiina elektriautodele tasakaalustava tollimaksu kehtestamist

Täna kinnitas valitsus Eesti seisukohad Hiinas toodetud elektriautode tollimaksu osas. Eesti pooldab tasakaalustava tollimaksu kehtestamist