Thursday , 19 September 2024
taroskoop minuaeg.com

Nädala Taroskoop: Esmaspäev – Pühapäev 2024

Jäär (21. märts – 19. aprill): Kaart – Keiser. See nädal on teil võimalus juhtida ja võtta kontroll oma elu üle. Otsuste tegemisel olge kindel ja enesekindel.

Loe ka: Jaaanuarikuu taroskoop SIIT

Sõnn (20. aprill – 20. mai): Kaart – Hierofant. Otsige tarkust ja juhendamist autoriteetsetelt allikatelt. Traditsioonide ja rutiinide järgimine võib tuua stabiilsust.

Kaksikud (21. mai – 20. juuni): Kaart – Armastajad. Suhted ja valikud on selle nädala fookuses. Kuulake oma südant, kui seisate silmitsi oluliste otsustega.

Vähk (21. juuni – 22. juuli): Kaart – Kuu. Teie intuitsioon on sel nädalal võimas. Usaldage oma sisetunnet, kuid olge teadlikud ka pettuse võimalusest.

Lõvi (23. juuli – 22. august): Kaart – Päike. Oodake rõõmu, edu ja selgust. See on suurepärane aeg oma isikliku sära näitamiseks.

Neitsi (23. august – 22. september): Kaart – Eremiit. Võtke aega iseendale ja sisemisele enesepeegeldusele. Vaikne introspektsioon võib tuua tarkuse.

Kaalud (23. september – 22. oktoober): Kaart – Õiglus. Otsige tasakaalu ja õiglust oma elus. Olge ausad enda ja teiste suhtes.

Skorpion (23. oktoober – 21. november): Kaart – Surm. Ärge kartke muutusi. See on aeg transformatsiooniks ja uueks alguseks.

Ambur (22. november – 21. detsember): Kaart – Temperants. Harmoonia ja tasakaal on olulised. Leidke kesktee ja integreerige vastandid oma elus.

Loe ka: Jaaanuarikuu taroskoop SIIT

Kaljukits (22. detsember – 19. jaanuar): Kaart – Kurat. Olge teadlikud oma varjatud külgedest ja ahelatest, mis teid piiravad. Võtke vastutus oma tegevuse eest.

Veevalaja (20. jaanuar – 18. veebruar): Kaart – Torn. Oodake ootamatuid pöördeid ja muutusi. Ehkki see võib olla häiriv, võivad muutused tuua ka vabastavaid tulemusi.

Kalad (19. veebruar – 20. märts): Kaart – Tähed. Järgige oma lootusi ja unistusi. Olge optimistlik ja uskuge, et universum toetab teie teekonda.

Vaata ka:

Blue Breaking News YouTube Channel Art

Eesti toetab Hiina elektriautodele tasakaalustava tollimaksu kehtestamist

Täna kinnitas valitsus Eesti seisukohad Hiinas toodetud elektriautode tollimaksu osas. Eesti pooldab tasakaalustava tollimaksu kehtestamist

doctor g4be6b6acb 640

Tervise ja Heaolu Horoskoop: Reede 20 september 2024

Jäär (21. märts – 19. aprill) Tervise ja Heaolu Horoskoop: Pööra tähelepanu oma energiatasele. Tänane