Thursday , 19 September 2024
arastuse horoskooop minuaeg.com

Nädala armastuse horoskoop: Esmaspäev – Pühapäev 2024

Jäär (21. märts – 19. aprill): See on aeg, mil teie kirg ja energia on kõrged. Võtke initsiatiivi ja väljendage oma tundeid. Üksikud Jäärad võivad kohata huvitavaid inimesi.

Loe ka jaanuarikuu horoskoopi SIIT

Sõnn (20. aprill – 20. mai): Pühenduge rohkem oma suhtele, leidke aega romantikaks. Kui olete vallaline, võib sõprussuhe muutuda millekski sügavamaks.

Kaksikud (21. mai – 20. juuni): Suhtlus on teie armuelus võti. Olgem avatud ja ausad oma tundeid jagades. Võimalik, et tekib uus ja põnev ühendus.

Vähk (21. juuni – 22. juuli): Loo turvalisust ja mugavust oma suhtes. See on aeg, et jagada oma sügavamaid tundeid ja kindlustada oma sidemeid.

Lõvi (23. juuli – 22. august): Teie armuelu on täis sära ja lõbu. Üllatage oma partnerit spontaanse teoga või kohtinguga. Vallalised Lõvid võivad kohata kedagi erilist.

Neitsi (23. august – 22. september): Töötage selle nimel, et oma suhetes tasakaalu ja harmooniat saavutada. Kuulake oma partnerit ja jagage oma tõelisi tundeid.

Kaalud (23. september – 22. oktoober): Armastus ja partnerlus on teile väga olulised. Pöörake tähelepanu oma lähedaste vajadustele ja veetke koos kvaliteetaega.

Skorpion (23. oktoober – 21. november): See on kirglik aeg. Võite kogeda intensiivseid emotsioone ja sügavat lähedust oma partneriga. Vaba Skorpion võib kohata kedagi, kes mõjutab sügavalt.

Ambur (22. november – 21. detsember): Hoidke oma armuelu seikluslik ja huvitav. Proovige uusi asju ja jagage oma unistusi. Vallalised võivad leida ühiseid huve jagava inimese.

Loe ka jaanuarikuu horoskoopi SIIT

Kaljukits (22. detsember – 19. jaanuar): Võtke aega, et tõsiselt mõelda oma suhetele ja mida soovite tulevikus. Võimalik, et on aeg teha olulisi otsuseid.

Veevalaja (20. jaanuar – 18. veebruar): Teie vaba vaim ja originaalsus meelitavad teisi. Jagage oma unikaalsust ja olge valmis kohtuma inimestega, kes austavad teie individualismi.

Kalad (19. veebruar – 20. märts): Teie tundlikkus ja empaatia teevad teid eriti lähedaseks teistega. Kuulake oma südant ja järgige oma intuitsiooni suhetes.

Vaata ka:

photo 1587773403675 ba676c122bf3

Rahandusministeerium: Alkoholiaktsiisi ja Käibemaksu Tõus Võib Suurendada Piirikaubandust, Kuid Tarbimine Väheneb

Rahandusministeerium prognoosib, et käibemaksu ja alkoholiaktsiisi tõus võib oluliselt suurendada piirikaubanduse osakaalu Eesti inimeste alkoholitarbimises,

Blue Breaking News YouTube Channel Art

Eesti toetab Hiina elektriautodele tasakaalustava tollimaksu kehtestamist

Täna kinnitas valitsus Eesti seisukohad Hiinas toodetud elektriautode tollimaksu osas. Eesti pooldab tasakaalustava tollimaksu kehtestamist