Friday , 20 September 2024
Erakorralised uudised
minuaeg

5 populaarsemat slotimängu Eesti online kasiinodes

Internetikasiinod toovad inimesteni mitmeid huvitavaid mänge, kuid vaatamata lauamängude populaarsusele tuleb tõdeda, et slotimängud on ja ilmselt ka jäävad populaarsete mängude sekka. Põhjuseid on mitmeid, kuid ilmselt üheks suurimaks põhjuseks on lihtsus. Mänge on küllaltki lihtne mängida ning suuremaid eelteadmisi pole justkui vaja.

Slotimängude populaarsusele aitab kaasa ka mängude lai valik nii mängus olevate boonuste kui ka erinevate teemade osas. Pea igaüks võib leida endale sobiva mängu, tuleb vaid otsida. Eestis pakuvad suurt mängude valikut mitmed internetikasiinod. Sobiva leidmiseks tasub külastada portaale, kus on erinevad tegutsevad internetikasiinod välja toodud. Sealt saab kiire ülevaate, milliseid boonuseid erinevad internetikasiinod pakuvad ja leiab suurema vaevata tee kasiino kodulehele. 

Internetikasiinod pakuvad tuhandeid erinevaid slotimänge, valik on meeletult suur. Küll aga on mõned kasiinomängud osutunud eestlaste seas populaarsemaks kui teised. Kes aga veel ei tea, millised kasiinomängud võiksid meeldida, siis on võimalik mitmeid mänge proovida ka tasuta, nii-öelda mängurahaga. Tasuta kasiinomängud on heaks võimaluseks kätt harjutada ning leida endale meeldivamad kasiinomängud. Nüüd aga vaatame, millised kasiinomängud on eestlaste seas populaarsed.

Book of Dead

Kasiinomängu täispikk nimi on Rich Wilde and the Book of Dead ning selle üheks populaarsuse põhjuseks on mängu lihtsus. Mängus esinev raamat on metsikuks sümboliks ning boonusmängu tasuta keerutuste saamiseks peab rullikutele langema vähemalt kolm raamatut. Mängus olevad Egiptuse sümbolid ja rahulik salapärane taustaheli annavad samuti mänguelamusele palju juurde. Mäng on kõrge volatiilsusega ning hea õnne korral võivad võidud olla küllaltki suured. 

Reactoonz

Nagu ka Book of Dead, on Reactoonz loodud mängutootja Play’n GO poolt. Vaatamata klassikalise boonusmängu puudumisele, on mäng siiski eestlaste seas väga populaarne. Mängu iseloomustavad värvilised ühe- ja kahesilmalised tegelased, kes toovad mängu piisavalt särtsu ja sära, et püüda kinni pimedamadki silmad. Tegemist on klastri tüüpi mänguga, kus esinevad langevad sümbolid. Mängus on aga mitmeid lisafunktsioone, mis pidevalt tegevust pakuvad. 

Starburst

Sarnaselt kasiinomängule Reactoonz, puudub selles mängus klassikaline boonusmäng. Küll aga sellele vaatamata on mäng vägagi populaarne. Mäng on toodetud mängutootja NetEnt poolt ning mängu iseloomustavad värvilised tähed ja juveelide pildid. Mängu teeb aga eriliseks funktsioon, mis loeb võite mängulaua mõlemalt poolt. Kuigi klassikalist tasuta keerutuste vooru selles mängus pole, on iga keerutus tasuta, kui mängulaual on särav värviline täheke. 

Mega Moolah

Mäng on toodetud Microgamingu poolt ning kogunud aastatega populaarsust aina juurde. Peamiseks põhjuseks võib olla mängu miljonitesse ulatuvad jackpotid. Mängus on progresseeruvad jackpotid, mis mingi aja jooksul välja lähevad. Mitu miljonivõitu on Mega Moolah mängudest tulnud ka eestlastele. Mega Moolah mänge on erinevaid, näiteks Fortunium Gol Mega Moolah, Absolootly Mad Mega Moolah ja The Witch’s Moon Mega Moolah. 

Hall of Gods

Nagu mängu nimi ka ütleb, siin NetEnt mängutootja loodud mängus on peategelasteks erinevad põhjamaade mütoloogiast pärit jumalad nagu Odin ja Thor. Tegemist on samuti progresseeruva jackpoti-mänguga. Mäng pakub huvitavat tegevusliini, kus jackpoti võitmiseks tuleb kilpe purustada. Mäng muutus eestlaste seas eriti populaarseks, kui 2020. aastal üks naisterahvas võitis vaid 20 sendise panusega üle 3 miljoni euro. 

Slotimängude üheks suureks eeliseks on mängude rohkus, mistõttu on pea igaühel võimalik leida endale sobivad kasiinomängud. Mitmed Eesti internetikasiinod pakuvad võimalust mänge mängida ka tasuta, mis on heaks võimaluseks just alustavale mängijale või neile, kes ei soovi päris raha mängu panna. Tänapäeval on kasiinomängud osa meelelahutusest, kuid tasub meeles pidada, et nagu iga meelelahutust, tasub ka seda mõistlikult tarbida. Tegemist on siiski hasarti tekitavate mängudega ning kui mängida, siis soovitavalt ikka vastutustundlikult. 

Vaata ka:

bdf907a6 a7e2 40cd 9a2e 7a62fa8a686b

Kellel tuleb tähemärkidest Laupäev 21.09.2024 hea päev ja kellel halb päev? Uuri järgi!

Siin on ülevaade, kellel tuleb 21. septembril 2024 hea päev ja kellel halb päev: Jäär

ennustus horoskoop tarokaart minuaeg.com

5 sodiaagimärki, kelle suhted paranevad Laupäev 21 septembril 2024

sodiaagimärk 1. Vähk (21. juuni – 22. juuli) Vähk, täna tunnete emotsionaalset lähedust ja soojust