Thursday , 19 September 2024

Ingli Sõnum. Reede 22 detsenber 2023


Ingli sõnum 22. detsembriks võib pakkuda rahu, valgust ja juhatust sellel ajal. Siin on üldine inglisõnum, mis võib teie jaoks sel päeval sobida:

Ingli Sõnum 22. detsembriks:

“Sel päeval, kui aasta hakkab vaikselt lõppema ja pühadeaeg südamesoojust toob, kutsuvad inglid sind üles leidma hetki mõtiskluseks ja tänulikkuseks. Meenuta aasta jooksul toimunud õppetunde, kasvu ja rõõmuhetki ning tunne tänulikkust kõige eest, mis on sinu elu rikastanud.

Ingellik energia on sinu ümber tugevam kui kunagi varem, pakkudes sulle lohutust ja tuge. Kui tunned end üksildasena või stressis, tea, et sinu kaitseinglid on sinuga, pakkudes armastust ja rahu. Ava oma süda nende sõnumitele ja lase end juhatada.

See on aeg andestamisele ja lepitusele, mitte ainult teiste, vaid ka iseendaga. Vabasta kõik vanad kaebused, hirmud ja süü, mis võivad sind veel koormata. Andesta ja liigu edasi kergema ja rõõmsama südamega.

  1. detsember toob ka endaga kaasa sõnumi, et su unistused ja eesmärgid on inglite ja universumi poolt toetatud. Järgi oma südame kutset ja tee väikeseid, kindlaid samme oma unistuste suunas. Usalda, et igal sammul oled juhendatud ja toetatud.

Ingellik armastus ümbritseb sind täna erilisel moel. Võib-olla tunned kerget puudutust, sooja tuulepuhangut või näed märke, mis kinnitavad, et inglid on sinuga. Ole avatud nendele märkidele ja tänulik iga juhatuse eest.

Lõpuks, jaga seda armastust ja valgust teistega. Ole lahke, mõistev ja abivalmis. Sinu head teod ja positiivne energia levivad veelgi kaugemale, kui sa arvatagi oskad, luues maailma, mis on täis rohkem armastust ja valgust.

Pea meeles, et iga päev on võimalus uueks alguseks ja inglid on alati sinuga, juhatades sind armastuse ja tarkusega.”

See sõnum on mõeldud julgustuseks ja inspiratsiooniks. Isiklikud inglisõnumid võivad varieeruda, seega on hea mõte võtta aega vaikuseks, palvetamiseks või meditatsiooniks, et kuulda oma kaitseinglite juhatust just sulle.

Vaata ka:

taroskoop minuaeg.com

Taroskoop – Reede 20 september 2024

Jäär (21. märts – 19. aprill) Kaart: RikkausTõlgendus: Täna võib sul tekkida tunne, et oled

horoskoop

Horoskoop – Reede 20 september 2024

Jäär (21. märts – 19. aprill):Täna on päev, mil oled täis energiat ja entusiasm, mis