Thursday , 19 September 2024
ingel advent minuaeg.com

Ingli Sõnum – Esmaspäev 18 detsember 2023

🌟 Ingli sõnum täna toob rahu ja valgust sinu teele. 🕊️ Ingel julgustab sind täna keskenduma oma sisemisele tarkusele ja intuitsioonile. Usalda, et sinu sisetunne ja südamehääl juhatavad sind õiges suunas.

🌈 Tänane päev on ideaalne aeg, et tunnetada ühendust oma vaimsete juhtide ja inglitega. Võta hetk mõtisklemiseks, et tuua esile oma loomulikud anded ja võimed, mis aitavad sul saavutada oma eesmärke ja unistusi.

💫 Ingel soovitab sul täna olla avatud märkidele ja sünkroonsustele, mis ilmnevad sinu teekonnal. Need on universumi viisid, kuidas kinnitada, et oled õigel teel ja et sinu kõrgemad jõud toetavad sind.

🕯️ Mäleta, et iga samm sinu teekonnal on oluline ja iga kogemus on õppetund, mis aitab sul kasvada ja areneda. Tänane sõnum on meeldetuletus, et oled hoitud, armastatud ja juhitud.

🙏 Ole tänulik ja säilita positiivne hoiak, kuna see aitab avada ukse uutele võimalustele ja õnnistustele sinu elus.

Naudi oma päeva, olles teadlik, et inglid on sinuga, juhatades ja kaitstes sind igal sammul. 🌟💖
Loe ka: Nädala inglisõnum 18.12 – 24.12.2023

#IngliSõnum #Intuitsioon #VaimneTeejuht

Vaata ka:

Rahandusministeerium: Alkoholiaktsiisi ja Käibemaksu Tõus Võib Suurendada Piirikaubandust, Kuid Tarbimine Väheneb

Rahandusministeerium prognoosib, et käibemaksu ja alkoholiaktsiisi tõus võib oluliselt suurendada piirikaubanduse osakaalu Eesti inimeste alkoholitarbimises,

Blue Breaking News YouTube Channel Art

Eesti toetab Hiina elektriautodele tasakaalustava tollimaksu kehtestamist

Täna kinnitas valitsus Eesti seisukohad Hiinas toodetud elektriautode tollimaksu osas. Eesti pooldab tasakaalustava tollimaksu kehtestamist