Thursday , 19 September 2024
horoscope 2

Millisel 3 tähemärgil tuleb pühapäev 17.12.23 hea päev ja millisel kehvem? Saa teada!

Jäär (21. märts – 19. aprill): Jäär võib tunda, et nende energia ja entusiasm on pühapäeval eriti kõrged. See on suurepärane päev alustada uusi projekte või võtta ette tegevusi, mis nõuavad julgust ja initsiatiivi. Tähtede seis soosib Jäära loomulikku juhtimisvõimet ja võimet teha otsuseid kiirelt ja enesekindlalt.

Kaalud (23. september – 22. oktoober): Kaaludele toob see päev harmooniat ja rahulikkust, mis võimaldab neil nautida meeldivaid hetki sõprade ja pere seltsis. Sotsiaalsed suhted on soodsad, ja on võimalik, et nad kohtuvad kellegagi, kes mängib olulist rolli nende tulevikus. Kaaludele soovitatakse pöörata tähelepanu kunstile ja loovusele, mis toovad neile rahu ja rõõmu.

Loe ka: Armastuse horoskoop – Pühapäev 17 detsember 2023

Loe ka: Horoskoop – Pühapäev 17 detsember 2023

Kaljukits (22. detsember – 19. jaanuar): Kaljukits võib tunda, et nende kõvasti tehtud töö hakkab vilja kandma. See võib olla aeg, mil nad saavutavad olulise eesmärgi või tunnevad, et nende pingutused on ära tasunud. Kaljukitsel on võimalus leida selgust ja edasiminekut oma karjääris või isiklikus elus, mis toob kaasa sügava rahulolu tunde.

Horoskoop, Tähemärgid. ennustus

Vaata ka:

Blue Breaking News YouTube Channel Art

Eesti toetab Hiina elektriautodele tasakaalustava tollimaksu kehtestamist

Täna kinnitas valitsus Eesti seisukohad Hiinas toodetud elektriautode tollimaksu osas. Eesti pooldab tasakaalustava tollimaksu kehtestamist

taroskoop minuaeg.com

Taroskoop – Reede 20 september 2024

Jäär (21. märts – 19. aprill) Kaart: RikkausTõlgendus: Täna võib sul tekkida tunne, et oled