Thursday , 19 September 2024
armastushorokoopminuaeg.com

Armastuse horoskoop – Reede 15 detsember 2023


Jäär (21. märts – 19. aprill)

Reede on hea päev, et kohtuda kellegagi uuega. Sul on palju võlu ja oled valmis armastust leidma. Ole avatud uutele võimalustele ja ära karda läheneda kellelegi, kes sind huvitab.

Sõnn (20. aprill – 20. mai)

Sinu suhted on praegu tugevad ja õnnelikud. Kasuta seda aega, et veeta aega oma partneriga ja luua uusi mälestusi. Ole avatud oma tunnete väljendamiseks ja näita oma partnerile, kui palju sa teda armastad.

Kaksikud (21. mai – 20. juuni)

Sinu suhted võivad olla praegu keerulised. Ole valmis tegema kompromisse ja töötama koos oma partneriga probleemide lahendamiseks. Ära karda rääkida oma tunnetest ja väljendada oma vajadusi.

Vähk (21. juuni – 22. juuli)

Oled praegu väga romantilises meeleolus. Võid tunda end kirglikumalt kui tavaliselt ja oled valmis oma partnerile oma tundeid näitama. Kasuta seda aega, et nautida oma suhte romantilist külge.

Lõvi (23. juuli – 22. august)

Oled praegu väga enesekindel ja atraktiivne. Sul on lihtne kellegagi läheneda ja uusi suhteid luua. Ole avatud uutele võimalustele ja ära karda minna välja ja lõbutseda.

Neitsi (23. august – 22. september)

Oled praegu väga keskendunud oma karjäärile või haridusele. See võib viia pingeliste suheteni oma partneriga. Püüa leida aega oma partneri jaoks ja veenduge, et ta tunneks end armastatuna.

Kaalud (23. september – 22. oktoober)

Sinu suhted on praegu harmoonilised ja õnnelikud. Sul on lihtne oma partneriga suhelda ja teil on palju ühist. Kasuta seda aega, et tugevdada oma sidet oma partneriga.

Skorpion (23. oktoober – 21. november)

Oled praegu väga kirglik ja sensuaalne. Sul on lihtne oma partneri tähelepanu köita ja teda erutada. Kasuta seda aega, et nautida oma suhte füüsilist külge.

Ambur (22. november – 21. detsember)

Oled praegu väga vabameelne ja avatud uutele võimalustele. Sul on lihtne kellegagi läheneda ja uusi suhteid luua. Ole avatud uutele kogemustele ja ära karda minna välja ja lõbutseda.

Kaljukits (22. detsember – 19. jaanuar)

Oled praegu väga praktiline ja ratsionaalne. See võib viia raskustesse oma romantilistes suhetes. Püüa olla rohkem avatud oma tunnetele ja näidata oma partnerile, kui palju sa teda armastad.

Veevalaja (20. jaanuar – 18. veebruar)

Oled praegu väga originaalne ja ainulaadne. Sul on lihtne kellegagi tähelepanu köita ja teda üllatada. Kasuta seda aega, et olla sina ise ja näidata oma partnerile, kui eriline ta on.

Kalad (19. veebruar – 20. märts)

Oled praegu väga intuitiivne ja tundlik. Sul on lihtne oma partneri tundeid mõista ja tema eest hoolitseda. Kasuta seda aega, et tugevdada oma sidet oma partneriga

Vaata ka:

Blue Breaking News YouTube Channel Art

Eesti toetab Hiina elektriautodele tasakaalustava tollimaksu kehtestamist

Täna kinnitas valitsus Eesti seisukohad Hiinas toodetud elektriautode tollimaksu osas. Eesti pooldab tasakaalustava tollimaksu kehtestamist

taroskoop minuaeg.com

Taroskoop – Reede 20 september 2024

Jäär (21. märts – 19. aprill) Kaart: RikkausTõlgendus: Täna võib sul tekkida tunne, et oled