Thursday , 19 September 2024
Ohtlikud jaapurikad 13.12.23

Ida päästekeskuse sündmused 13.-14. detsember 2023

⚠️ Päästjad juhivad tähelepanu Tarbijakaitse ja Tehnilise Järelevalve Ameti (TTJA) meeldetuletusele, et hoonete katused tuleb regulaarselt lumest ja jääst puhastada. Ohtlikud jääpurikad ohustavad jalakäijaid ja sõidukeid. Hoone ja selle ümbruse ohutuse eest vastutab majaomanik, kelle kohustus on jääpurikad ning raske lumi katuselt enne nende alla kukkumist eemaldada. Suure koguse märja lume raskus võib kahjustada ka hoone konstruktsioone ning põhjustada varinguid. Manuses Kunda päästekomando tehtud foto ohtlikest jääpurikatest kortermaja katusel.

IDA-VIRUMAA

Suuremaid päästesündmusi ega teedele langenud puude eemaldamisi ei olnud.

LÄÄNE-VIRUMAA

Ööpäeva jooksul käisid päästjad kokku 14 korral eemaldamas teele langenuid puid. Väljasõitudest 10 olid Haljala valda, kaks Vinni ja kaks Tapa valda. Kahel korral toimus sõiduauto otsasõit teele langenud puule. Inimesed kannatada ei saanud. Päästetöödel käisid kutselised ning Võsu ja Roela vabatahtlikud päästjad.

13. detsembril kell 19.49 sõitsid päästjad Väike-Maarja valda Salla külla, kus teelt olid välja sõitnud kaks sõiduautot. Päästjad likvideerisid autode süttimisohu ja tõmbasid ühe auto kraavist välja. Kiirabi töötajad vaatasid kannatanud üle. Täpsem info sündmuse kohta politseilt.

Vaata ka:

Blue Breaking News YouTube Channel Art

Eesti toetab Hiina elektriautodele tasakaalustava tollimaksu kehtestamist

Täna kinnitas valitsus Eesti seisukohad Hiinas toodetud elektriautode tollimaksu osas. Eesti pooldab tasakaalustava tollimaksu kehtestamist

doctor g4be6b6acb 640

Tervise ja Heaolu Horoskoop: Reede 20 september 2024

Jäär (21. märts – 19. aprill) Tervise ja Heaolu Horoskoop: Pööra tähelepanu oma energiatasele. Tänane