Thursday , 19 September 2024
horoskoop

Horoskoop – Kolmapäev 13 detsember 2023

Jäär (21. märts – 20. aprill)

Täna on hea päev, et keskenduda oma karjäärile või haridusele. Sul on palju energiat ja keskendumisvõimet ning sul on võimalik teha suuri edusamme. Samuti on hea aeg oma sotsiaalsete suhete tugevdamiseks.

Sõnn (21. aprill – 20. mai)

Täna on hea päev oma rahaasjadega tegelemiseks. Võid teha häid investeeringuid või kokkuleppeid. Samuti on hea aeg oma tervisele tähelepanu pöörata.

Kaksikud (21. mai – 20. juuni)

Täna on hea päev oma loomingulisele poolele väljundi andmiseks. Võid kirjutada, maalida, muusikat teha või midagi muud, mis sind inspireerib. Samuti on hea aeg reisimiseks või uute kohtade avastamiseks.

Vähk (21. juuni – 22. juuli)

Täna on hea päev oma pere ja sõpradega aega veeta. Võid korraldada koosviibimise, minna välja sööma või lihtsalt koos lõbutseda. Samuti on hea aeg oma emotsioonidega tegelemiseks.

Lõvi (23. juuli – 22. august)

Täna on hea päev, et olla julge ja oma eesmärkide poole püüelda. Sul on palju energiat ja enesekindlust ning sul on võimalik saavutada, mida tahad. Samuti on hea aeg oma loomingulisele poolele väljundi andmiseks.

Neitsi (23. august – 22. september)

Täna on hea päev oma töös või õpingutes süsteemseks ja detailidele tähelepanu pööravaks. Sul on hea keskendumisvõime ja sul on võimalik teha suuri edusamme. Samuti on hea aeg oma tervisele tähelepanu pöörata.

Kaalud (23. september – 22. oktoober)

Täna on hea päev oma suhete eest hoolitsemiseks. Võid veeta aega lähedastega, lahendada konflikte või lihtsalt koos lõbutseda. Samuti on hea aeg oma loomingulisele poolele väljundi andmiseks.

Skorpion (23. oktoober – 21. november)

Täna on hea päev, et keskenduda oma eesmärkidele. Sul on palju energiat ja enesekindlust ning sul on võimalik saavutada, mida tahad. Samuti on hea aeg oma rahaasjadega tegelemiseks.

Ambur (22. november – 21. detsember)

Täna on hea päev, et reisida või uusi asju avastada. Sul on palju energiat ja avatust ning sul on võimalik teha häid kogemusi. Samuti on hea aeg oma sõpradega aega veeta.

Kaljukits (22. detsember – 19. jaanuar)

Täna on hea päev, et keskenduda oma karjäärile või haridusele. Sul on palju energiat ja keskendumisvõimet ning sul on võimalik teha suuri edusamme. Samuti on hea aeg oma rahaasjadega tegelemiseks.

Veevalaja (20. jaanuar – 18. veebruar)

Täna on hea päev, et olla loominguline ja oma ideede eest seista. Sul on palju energiat ja enesekindlust ning sul on võimalik saavutada, mida tahad. Samuti on hea aeg oma sõpradega aega veeta.

Kalad (19. veebruar – 20. märts)

Täna on hea päev, et keskenduda oma emotsioonidele ja vaimsele tervisele. Võid tegeleda meditatsiooni, jooga või muu tegevusega, mis aitab sul rahu leida. Samuti on hea aeg oma sõpradega aega veeta.

Vaata ka:

Blue Breaking News YouTube Channel Art

Eesti toetab Hiina elektriautodele tasakaalustava tollimaksu kehtestamist

Täna kinnitas valitsus Eesti seisukohad Hiinas toodetud elektriautode tollimaksu osas. Eesti pooldab tasakaalustava tollimaksu kehtestamist

taroskoop minuaeg.com

Taroskoop – Reede 20 september 2024

Jäär (21. märts – 19. aprill) Kaart: RikkausTõlgendus: Täna võib sul tekkida tunne, et oled