Saturday , 5 October 2024
Erakorralised uudised
53038679523 d2148a26d3 c

Kaja Kallas ootan otsuste vilju mis teinud oleme Eesti heaks.


Viimaste kuude jooksul on olnud spekulatsioone selle üle, et Kaja Kallas Reformierakonnast võib kandideerida Euroopa Parlamenti või liikuda Euroopa Komisjoni liikmeks, mis tähendaks uut juhti Reformierakonnale. Siiski, Kallas ise on selliseid oletusi maha toonitanud.

Postimehe intervjuus küsimusele, kas ta plaanib Euroopa Parlamenti kandideerida, vastas Kallas: “Olen silmitsi seisnud paljude keeruliste ja ebapopulaarsete otsustega ning soovin ära näha nende otsuste vilju. Praegu näib, et mina kannan nende otsuste koormat, kuid kui olukord tänu neile paraneb, siis võib keegi teine saada tähelepanu.”

Kui ajakirjanik uuris, kas see tähendab, et ta ei kandideeri Euroopa Parlamenti, vastas Kallas, et poliitikas võivad asjad kiiresti muutuda ja ta ei saa seda kinnitada, kuid hetkel sellist plaani tal ei ole.

Kallas tõi meelde, et on varasemalt Euroopa Parlamendis töötanud ja see töö oli talle meelepärane, kuid ta on õppinud, et tagasi samasse kohta minemine ei pruugi olla sama, kuna olukorrad muutuvad.

Vaata ka:

horoscope 2

Kellel tuleb tähemärkidest Laupäev 05.10.2024 hea päev ja kellel halb päev? Uuri järgi!

Siin on, millised tähemärgid võivad 5. oktoobril 2024 kogeda head ja halba päeva: Hea päev

doctor g4be6b6acb 640

Tervise ja Heaolu Horoskoop: Laupäev 5 oktoober 2024

Jäär (21. märts – 19. aprill): Täna võib olla päev, mil tunned end energilisena ja

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *