Friday , 20 September 2024
Erakorralised uudised
horoskoop

Horoskoop – Laupäevaks kõigile 12 tähemärgile

Jäär (21. märts – 19. aprill): Täna on suurepärane päev uute projektide alustamiseks. Sinu energia ja entusiasm aitavad sul ületada kõik takistused. Loe ka: Horoskoop – Loe mida toob detsember sulle.

Sõnn (20. aprill – 20. mai): Võta aega lõõgastumiseks ja perega koos olemiseks. Praegune aeg on suurepärane oma kodu ja lähedastega tegelemiseks. Loe ka: Horoskoop – Loe mida toob detsember sulle.

Kaksikud (21. mai – 20. juuni): Suhtlus on täna sinu tugev külg. Kasuta seda ära, et luua uusi kontakte või parandada olemasolevaid suhteid. Loe ka: Horoskoop – Loe mida toob detsember sulle.

Vähk (21. juuni – 22. juuli): Tänane päev toob esile sinu loomingulise poole. Ole julge ja avalda oma mõtteid ja ideid. Loe ka: Horoskoop – Loe mida toob detsember sulle.

Lõvi (23. juuli – 22. august): Täna võib esile kerkida mõni ootamatu võimalus. Ole valmis haarama seda, isegi kui see nõuab sinult tavapärasest rohkem julgust. Loe ka: Horoskoop – Loe mida toob detsember sulle.

Neitsi (23. august – 22. september): Tänane päev keskendub isiklikule kasvule. Võta aeg mõtiskluseks ja oma eesmärkide üle järele mõtlemiseks. Loe ka: Horoskoop – Loe mida toob detsember sulle.

Kaalud (23. september – 22. oktoober): Sotsiaalsed suhted toovad täna rõõmu. Võimalik, et kohtud uute inimestega, kes inspireerivad sind uut moodi mõtlema. Loe ka: Horoskoop – Loe mida toob detsember sulle.

Skorpion (23. oktoober – 21. november): Täna on hea päev karjäärialaste eesmärkide saavutamiseks. Sinu visadus ja pühendumus toovad edu. Loe ka: Horoskoop – Loe mida toob detsember sulle.

Ambur (22. november – 21. detsember): Sinu seiklushimuline vaim on täna eriti aktiivne. Hea aeg reisiplaanide tegemiseks või uute huvide avastamiseks. Loe ka: Horoskoop – Loe mida toob detsember sulle.

Kaljukits (22. detsember – 19. jaanuar): Tänane päev keskendub finantside ja isikliku varanduse juhtimisele. Tee plaane tulevikuks ja sea paika oma eelarve. Loe ka: Horoskoop – Loe mida toob detsember sulle.

Veevalaja (20. jaanuar – 18. veebruar): Suhted teistega on täna esiplaanil. Pööra tähelepanu oma lähedastele ja tööta välja kompromissid igasugustes suhetes. Loe ka: Horoskoop – Loe mida toob detsember sulle.

Kalad (19. veebruar – 20. märts): Sinu intuitsioon on täna eriti tugev. Usalda oma sisetunnet ja ära karda järgida oma südame häält. Loe ka: Horoskoop – Loe mida toob detsember sulle.

Vaata ka:

Lakakoha

Läkaköhasse haigestumine on möödunud aastaga võrreldes kümnekordistunud

2024. aasta esimese kaheksa kuuga on Eestis registreeritud 10 korda rohkem läkaköha juhtumeid kui eelmise aasta samal

minuaeg.com uudised

Balti ja Poola ELAKite esimehed: veeldatud maagaasi ostmine Venemaalt õõnestab Euroopa Liidu ühtsust

Baltimaade ja Poola parlamentide Euroopa Liidu asjade komisjonide esimehed ütlevad ühispöördumises, et Euroopa Liit peab

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *