Thursday , 19 September 2024
horoscope 2

Loe millisel 3 tähemärgil tuleb reede hea või keeruline päev

Hea päev

  • Jäär (21. märts – 20. aprill)

Jääradel on reede hea päev, et oma partneriga tähtsaid teemasid jutuks võtta. Ole avatud ja aus oma tunnete suhtes, ja ole valmis ka kompromissideks.

Kaksikud (21. mai – 21. juuni)

Kaksikutel on reede hea päev, et oma partneriga uusi asju proovida. Võib-olla on aeg minna koos tantsima või mõnele muule põnevale üritusele.

Kaalud (23. september – 22. oktoober)

Kaaludel on reede hea päev, et oma partneriga õigluse ja tasakaalu eest seista. Ole valmis oma suhtes tegema kompromisse.

Loe ka: Horoskoop – Reede

Keeruline päev

  • Skorpion (23. oktoober – 21. november)

Skorpionidel võib reede olla keeruline päev, kui nad tunnevad end oma suhtes ummikus. See on hea päev, et oma partneriga rääkida oma tunnetest ja sellest, mida sa oma suhtest soovid.

  • Ambur (22. november – 21. detsember)

Amburitel võib reede olla keeruline päev, kui nad tunnevad end oma suhtes liiga vabameelsena. See on hea päev, et oma partneriga rääkida oma vajadustest ja sellest, mida sa oma suhtes otsid.

  • Kaljukits (22. detsember – 19. jaanuar)

Kaljukitsedel võib reede olla keeruline päev, kui nad tunnevad end oma suhtes liiga vastutustundlikena. See on hea päev, et oma partneriga rääkida oma soovidest ja sellest, mida sa oma suhtes naudid.

Vaata ka:

Blue Breaking News YouTube Channel Art

Valitsus toetas ühistranspordiseaduse muutmise eelnõu esitamist Riigikogule

Eelnõu kohaselt hakkab riik tasuma vedajatele hüvitist nullpiletiga sõitjate eest. Muudatus puudutab eelkõige kommertsvedajaid. Eelnõuga

minuaeg.com uudised

Tänasest saavad alaealised Transpordiameti e-teenindusest juhtimisõigust taotleda

Alates tänasest, 19. septembrist on alaealistel isikutel võimalik Transpordiameti e-teeninduses juhtimisõigust taotleda.  „Uue arendusega tekitasime

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *