Thursday , 19 September 2024
Kivioli uus uhishoone 2023726

Ida päästekeskuse sündmused 22. – 23. november 2023

Tänasest kehtib üle kogu Eesti siseveekogude jääle mineku keeld.

Kuna õhutemperatuur püsinud miinuspoolel, siis on ka siseveekogude pinnale on tekkinud esimene jää, mis on aga veel õhuke ja seega eluohtlik. Jääaluse vee temperatuur on vaid paar kraadi üle nulli. Nii külmas vees suudab täiskasvanu pidada vastu kümmekond minutit, laps veelgi vähem. Seepärast on oluline, et lapsevanemad selgitaksid pere pisematelegi talve esimese jää ohtlikkust ning hoiaksid silma peal, et lapsed püsiks jääst eemal, kuniks külm on selle piisavalt tugevaks kasvatanud. Päästeameti pressiteade: Siseveekogude jääle mineku keeld

С сегодняшнего дня запрещен выход на лед внутренних водоемов.

Запрет нужен для того, чтобы предотвратить происшествия на воде и сохранить жизни людей. Поскольку температура воздуха уже несколько дней подряд остается ниже нуля, на поверхности внутренних водоемов образовался первый лед, но он еще тонкий и поэтому опасен для жизни. Температура воды подо льдом всего несколько градусов выше нуля. Взрослый человек может продержаться в такой холодной воде около десяти минут, ребенок и того меньше. Поэтому важно, чтобы родители объяснили опасность первого льда даже самым маленьким членам семьи и проследили, чтобы дети держались подальше от льда, пока он не окрепнет. Пресс-релиз: https://www.rescue.ee/ru/hovosti/s-zavtrashnego-dnya-zapreshchen-vyhod-na-led-vnutrennih-vodoemov-2119

IDA-VIRUMAA

22. novembril kell 23.48 sõitsid päästjad Narva linnas Juuli tänavale kortermajja, kus teataja sõnul tundis ta majas kärsahaisu. Päästjad tuvastasid maja ühes trepikojas paberi põlemise lõhna. Trepikoda kontrolliti, koputati korterite ustele ja vaadeldi väljast aknaid. Põlengu allikat ei leitud. Trepikoda tuulutati ja peale seda kärsahais kadus.

Kell 11.47 said päästjad väljakutse Alutaguse valda Iisaku alevikku Jõhvi-Tartu-Valga maanteele, kus oli toimunud avarii kaubiku ja bussi vahel. Õnnetuses inimesed kannatada ei saanud. Üks sõidusuund oli suletud. Päästjad eemaldasid kaubikul süttimisohu ja puhastasid maantee. Buss jätkas sõitu.

LÄÄNE-VIRUMAA

Suuremaid päästesündmusi ei olnud.

Vaata ka:

doctor g4be6b6acb 640

Tervise ja Heaolu Horoskoop: Reede 20 september 2024

Jäär (21. märts – 19. aprill) Tervise ja Heaolu Horoskoop: Pööra tähelepanu oma energiatasele. Tänane

loto

Loto Horoskoop – Reede 20 september 2024

Loto horoskoop reedeks, 20. september 2024, toob igale tähemärgile soovitusi, kuidas läheneda loteriivõitudele ja rahaasjadele:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *